W większości tak, jeszcze troszku zakupów jest przede mną ale myślę że fajnie tam jest to wszystko rozpisane.Dzieki! Sugerowalas sie nia w trakcie zakupow?
reklama
Ja się dziś dobrze czuję bo od niepamiętnych czasów się porządnie wyspałam![]()
Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę

G
Georgina
Gość
Też nie toleruję bujania w wózku. Bratankowie tak byli bujani do czasu jak mieli chyba nawet pół roku i do dziś takie wyniuniane są..... a jak mali byli to ciągle tylko chcieli być na opcia brani i kołysani.U nas od poczatku jak się Antoś urodził byłajedna zasada- zero bujania i wnoszenia wózka do domu,teraz będzie tak samo.Dzięki temu całe nocki szybko przesypiałam i nigdy nie tzreba byłolulac Antosia do snu.
A wózek ja mam już wybrany i Mąż kupi jak ja w szpitalu będe;-)
Martuska witaj po nieobecności
No też jestem ciekawa,która nastepna się rozpakuje, oczywiście wszystkim zycząc żeby donosiły ciąże.
A ja dzisiaj kiepski dzien mam:-( źle sie czuję,Synek kopiemnie mocno,co chwilkę na kibelek biegam:-(
jutro bedzie lepiej ;-) ja to bym takie dni przespała ale przy synku to pewnie nie jest juz tak łatwo
U nas od poczatku jak się Antoś urodził byłajedna zasada- zero bujania i wnoszenia wózka do domu,teraz będzie tak samo.Dzięki temu całe nocki szybko przesypiałam i nigdy nie tzreba byłolulac Antosia do snu.
A wózek ja mam już wybrany i Mąż kupi jak ja w szpitalu będe;-)
gratuluje wytrwałosci ja tez nie zamierzam odrazu ja przyzwyczajac ale jak juz nie bedzie sposobu to pewnie zmiekne
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Kurcze, ale Maleńka Perełka Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://jakubsosnowski.pl/pliki/upload_foto/op2.jpg
o kurcze niesamowita historia

G
Georgina
Gość
Zgodzę się.o kurcze niesamowita historiaAle śliczna
![]()
Też nie toleruję bujania w wózku. Bratankowie tak byli bujani do czasu jak mieli chyba nawet pół roku i do dziś takie wyniuniane są..... a jak mali byli to ciągle tylko chcieli być na opcia brani i kołysani.
Niebujane dziecko do snu wcale nie jest mniej kochane i tulone przez rodziców,bo i z taka opinią się spotkałam;-) Mój Synek lubi sie przytulać i często go niuńkam

I naprawdę dziecko samodzielnie zasypiające lepiej sypia

Desmont na szczęscie Antoś do przedszkola chodzi a teraz dziadek go zabrał

A tak to w ciąży juz jest, zcasami wstaje i czuję się świetnie, a czasami mam takie dni jak dzisiaj, że wszystkoboli i nic się nie chce i człowiek taki markotny:-(
Zgodzę się.
wyciskacz łez...piękna historia
reklama
o kurcze niesamowita historiaAle śliczna
![]()
Naprawdenieprawdopodobna historia.