• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
bo musze zaczac sie rozgladac ...

matko zlota odkad wlaczylam kompa juz 11 stron nastukane !! dobrze ze nadrabiac musze tylko do 2016 :)
jak bym miała nadrabiac to co nastukałyście jak mnie nie było.. to kolejny tydzien by mi zszedł na czytanie.. i takim sposobem byłabym tydzień do tyłu bo was sie nie da dogonić.. :P

oj pzypuszczam ze tam nic takiego ciekawego nie znajdziesz..
bo cos mam wrazenie ze to dziwna rozmiarówka jest..
ciężko jest znaleźć stanik na nasze ciężarne cycuchy :-D
tych rozmiarów 75 to w cholere jest.. ale 85 to już nie lada wyczyn .. :-D
już byłam skłonna na targ iść ale udało mi się.. :-D

ja chyba bede szukac rozmiaru 90 E!!!!!

Ja jutro jadę porodówkę oglądać i o wsjo wypytać tak więc pędzę do łóżka a potem się podzielę informacjami ad mojego szpitala, itp. SŁODKICH BOBASKOWYCH SNÓW:)

a mnie cos spanie nie bierze. przynajmniej narazie :) co do stanikow ja sie mieszcze w 80 tyle ze E/F a ciezko z takimi..... no ale za to nasi faceci jaka maja frajde.... moj co raz mnie musi gdzies tam smyrnac... chocby po bluzce... tak samo jest z tylkiem... a tego to ja nienawidze:-)

a mnie cos spanie nie bierze. przynajmniej narazie :) co do stanikow ja sie mieszcze w 80 tyle ze E/F a ciezko z takimi..... no ale za to nasi faceci jaka maja frajde.... moj co raz mnie musi gdzies tam smyrnac... chocby po bluzce... tak samo jest z tylkiem... a tego to ja nienawidze:-)
haha ja się podłamałam tym dzisiaj - nie miseczką a tym obwodem pod cycuchami :-D
i sie pytam swojego czy tyłek też mi sie tak powiekszyl..
na co on i jego fachwe oko
'ta pupcia to sie niz nie zmieniła od czasu kiedy ja piewrszy raz dotknąłem' :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry