Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bidulko ty naszaWitam się!
Całą noc nie spałam bo mnie trzęsło po fenoterolu, później zaczęłam wymiotować a na dodatek ciągle drętwiały mi ręce i skurcze łapały w nogi.
Jestem zmęczona a i tak spać nie mogę. Rano o godzinę za późno wzięłam fenoterol i powtórka z rozrywki-bóle, skurcze i co tylko.
Cherie-jak Ty to wytrzymujesz??
orgamizn sie zaraz do tego przyzwyczai i bedziesz sie czula normalnie...
a zoladek to moze po isoptinie, bo mnie tez bolal ale jak odstawilam staveran i biore sam feno to juz jest luzik...
Wspolczuje ! Mnie lekarz nawet nie pociesza ! z dnia na dzien dziecko bedzie wieksze i bardziej bedzie uciskac ! Wiec i bardziej bedzie bolec !mam isoptin 80 i nie pomaga mi to specjalnie
też ustawiłam budzik ale po fenoterolu przeokropnie boli mnie żołądek i nie mogę nic jeść
jeszcze tylko 3 tygodnie i Lenka może wyłazić
jestem strasznie dobita tym wszystkim
Aśka-już wiem jak to jest jak boli spojenie:-(

!
Dzisiaj jestem załamana:-(ja mam coś w ten deseńa mnie boli uwaga uwaga cala pochwa...
to nie jest zadne pieczenie ani cos w ten desen..tylko bol jak naciagniety miesien..chyba maly schodzi coraz nizej bo juz jak siadam na kibel to mnie chce rozerwac..;/
i najgorsze dzis naliczylam w ciagu godziny po sniadaniu tylko 9 ruchow...
zobaczymy jak bedzie po obiadku...;/