reklama

Grudzień 2009

aska wlasnie czytalam numer z tesciem-capem starym !!! no ja bym juz uzyla przynajmniej piesci !!!

a mi sie dzisiaj snilo ze sie poryczalam przez tesciowa i jak sie obudzilam to taka splakana bylam ze szok !! szkoda ze nie pamietam o co poszlo ...

czesc dagmar :)
Mea z mego tescia to taki zdechlak ze teraz ja przy mojej wadze jak bym piesci uzyla to bym chyba go w pol zlamala hahahahah !

A co do snu - moze i lepiej ze nie pamietasz o co poszlo !!! jeszzce bys jej rano krzywde chciala zrobic.

reklama
Joanna - ech, nawet szkoda słów.

BTW chyba ty wrzucałaś na cudeńka - promocje z Biedronki. Dziś się zaczęła. Moja mama upolowała 2 pajacyki, jakiś komplecik i kombinezonik - za wszystko dała 100 zł.

wiecie co stwierdzam ze moj chlopczyk to jest jednak niesamowity :) kupowal dzis na allegro tarcze i klocki hamulcowe :) najpierw kupil klocki na tyl zamiast na przod !! i panika w glosie "zonka ratuj!!!" ja mu na to ze jak kupil to rybka plum ... trzeba dzwonic do goscia i sie dopytac czy da sie wymienic !!! ... dzwoni raz, drugi, piaty ... zajete ... po czym stwierdza "moze lepiej ty zadzwon bo jak sie trzeba bedzie klocic to ty w tym lepsza jestes!!" ... zadzwonilam, wyjasnilam panu jak sie sprawy maja, pan grzecznie powiedzial ze na przod sa 11 zl drozsze /i tak w granicach rozsadku/ i ze wysle na przod i sie mam nie martwic ... jedna sprawa zalatwiona ...

no to moj chlopczyk kupuje tarcze ... placi juz przelew po czym krzyczy "zonka mi jakies cos dziwnego wyskoczylo, jakas bzdura i wogole!!" /zaznaczam ze miliony rzeczy juz na allegro kupowal wiec nie wiem co mu sie dzis stalo!!/ no i przychodze patrze a on kliknal na "platnosci allegro" no i dupa - cala transakcje tzreba bylo odkrecic i zrobic normalny przelew ...

normalnie potem chlopina sie do mnie przytulil i powiedzial "ze tak na wszelki wypadek plyn chlodniczy on pojedzie kupic do sklepu" ... zapytalam tylko czy napewno nie mam jechac z nim :) ale w koncu pojechal sam ...

ech te nasze dzieci ... oni nigdy nie dorastaja tylko drozeja im zabawki ...

Ciężko powiedzieć co on lubi bo tak naprawdę to co chciał to ma. Przecież samochodu mu nie kupię ani drugiego szynszyla. A to są jego 2 największe pasje i tylko o tym stale słysze...

A moze cos do jego pasji:-)tzn cos do samochodzika?

ASKA ale jaja:tak:nie ma jak to liczyc na siebie ale dobrze ze znalazlas kogos kto odbierze twojego syna;-)a dziad niech jezdzi teraz na te ryby.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry