reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
zaległam w łóżku i zaraz pooglądam sobie "Przyjaciół".
Marta, Kopciuszek, mój Staś w wieku waszych pociech i też waży 21kg, wzrostu ma ok.110cm. Dorodne te nasze dzieci, mojemu to wszyscy już 5 lat dają z wyglądu.

Nio hehe trafiło nam się;-):tak: wiekszość rówieśników naszych dzieci waży około 15-17 kg;-):-)

monia w innej sytuacji powiedziałabym dobrze gada dać jej wódki, no ale teraz to może soczek.
Natalka to będziesz miała zaprawę do karmienia piersią, też średnio co 3 godz;)
mea Ciebie dość! No coś Ty, potrzebna nam tu kobita z takim charakterem:)
Georgina ja też się cieszę, że to już 36 tydz.
Cherie trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
maggie_f ładnie hemoglobinka podskoczyła, mnie też pomógł wyciąg z buraka.
Poza tym Kochane jak to mówi mój Sławek "spokój grabarza", bo cóż innego nam pozostaje. Każde nerwy nakręcają dodatkowo skurcze, więc wszystkie leżące mamy trzymajcie się dzielnie i zaciskajcie nogi, ile się da!
Ja uciekam spać, bo żebra bolą, że usiedzieć nie mogę. Dobrej nocki wszystkim!

reklama
no mój mąż też nie w domku, a to leżenie w łóżku dobijaaa :) Dobrze,ze chociaz jeszcze mi sie stolik na laptopa jako tako mieści, bo bym chyba padła z nudów.
W telewizji jak zwykle nic nie ma ciekawego ;/

Do góry