G
Georgina
Gość
Ahahahato chyba nie dla mnie, w tym roku to ja do komunii szłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahahahato chyba nie dla mnie, w tym roku to ja do komunii szłam

Mi tył pięknie podrósł i sobie tył prostuję bo stwierdziłam, że dziennie suszyć po kąpieli włosy to przesada, nie chcę ich tak niszczyć.ja jeszcze musze podsuszyc troche wlosy bo jak poloze sie z mokrymi to rano bede wygladac jak wqrwiony chopin !!
Ehehe, nie było mnie trochę a tu takie textyPewnie tak, jakbys się Monia postarała mogłabyś już babcią zostac![]()

Ciebie pośladek a mnie cycor bolispoko spoko !! moja mama mowi ze male dzieci odmladzaja!!
ja po malu udaje sie w kierunku lozka /o ile sie dokulam z tym posladkiem!!/
Kuje.Przepraszam, że tak wtrącę ni z gruchy ni z pietruchy, ale jestem w szoku. Koleżanka jest w 33tc a jej synek jak się dziś na usg okazało ma UWAGA!! 3100g!!! Aaaa!!

Ciebie pośladek a mnie cycor boliKuje.
AaaahahahaNiech jedna drugiej pomasuje nawzajem i bedzie po bólu![]()
bez takich tu proszę hehehe:-)Przepraszam, że tak wtrącę ni z gruchy ni z pietruchy, ale jestem w szoku. Koleżanka jest w 33tc a jej synek jak się dziś na usg okazało ma UWAGA!! 3100g!!! Aaaa!!