reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja trochę odważnie pójdę, nie chce mieszać proszków i planuję prać w tym w czym piorę dla naszej rodzinki- w persilu sensitiv - proszki zawsze kupuję w niemczech i jak ma być sensitiv to jest i planuję używać lenora sensitiv też z niemiec- niestety tak jest że niemieckie proszki diametralnie różnią się od polskich. Zobaczę co z tego wyjdzie:-)

zdecydowanie sie z toba zgadzam ... jak tylkko mam mozliwosc to zakupie proszki z niemiec !! sa o niebo lepsze !! /czasem wujek jezdzi z transportem to przywozi dostawe !!/
ale ciuszki dziecka to ja bede prala osobno z kilku powodow - po pierwsze dlatego ze tesciowa nie ma litosci i wklada czerwone z kremowymi, albo kremowe pierze w proszkach do koloru !!
po drugie nie chce dawac plynu do plukania a nasze ciuchy bez plynu to juz nie ta bajka!!

reklama
Pewnie tak, jakbys się Monia postarała mogłabyś już babcią zostac:szok:

Mój B jest rok starszy ode mnie i ma córkę, co w lutym 19 lat skończy, i jak się ona urodziła to B był starszy od niejednej z Was- jej mama zadbała o nią i jak tylko zorientowała się , że współżyje poszła z nią do lekarz i bierze tabletki- widmo przybranej babci zostało zminimalizowane. Ale dużo koleżanek w moim wieku ma już pełnoletnie dzieci :tak::tak::tak::tak::tak: Więc rozpiętość wiekową dzieci mamy dużą 1991, 2000 i 2009

Mój B jest rok starszy ode mnie i ma córkę, co w lutym 19 lat skończy, i jak się ona urodziła to B był starszy od niejednej z Was- jej mama zadbała o nią i jak tylko zorientowała się , że współżyje poszła z nią do lekarz i bierze tabletki- widmo przybranej babci zostało zminimalizowane. Ale dużo koleżanek w moim wieku ma już pełnoletnie dzieci :tak::tak::tak::tak::tak: Więc rozpiętość wiekową dzieci mamy dużą 1991, 2000 i 2009

Nio rzeczywistość jest okrutna:-( ostatnio spotkałam koleżanke z klasy, szła ze swoja 11-letnią córką:tak:nie wiedziałam, że po skonczeniu liceum od razu założyła rodzinę.

Mea to niech sie mąż za masowanie zabiera!!

maggie_f ładnie hemoglobinka podskoczyła, mnie też pomógł wyciąg z buraka.
Poza tym Kochane jak to mówi mój Sławek "spokój grabarza", bo cóż innego nam pozostaje. Każde nerwy nakręcają dodatkowo skurcze, więc wszystkie leżące mamy trzymajcie się dzielnie i zaciskajcie nogi, ile się da!
Ja uciekam spać, bo żebra bolą, że usiedzieć nie mogę. Dobrej nocki wszystkim!
Hehe, ja mam tyle na głowie, że nawet nie mam się kiedy stresować. Zauważyłam, że gdyby nie ciąża to ze stresu obgryzałabym skórki przy paznokciach, ale jakoś mówię Wam spokorniałam. Tyle rzeczy do załatwienia mam przed porodem, nie wiem jak się wyrobię a ja się nie stresuję. Nawet prawkiem. Cud jakiś.

reklama
Do góry