Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja mam ochotę isc potańczyćNo masakra, tak bym sobie gdzieś wyszła ale u nas we wszystkich klubach napalone jak cholera więc nie będę truć maleństwa.
Aż się sama smieję z takich zachciewajek;-) A mój mężuś poszedł dziś na balety więc siedzę w domku sama
Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa![]()

ja mam swietny nawilzacz powietrza - recznik na kaloryfer !! ale nie wiem czy przy dziecku to bedzie wystarczajace !!
Ja mam nawilżacz i jak powieszę pranie na grzejniku to się nawet nie włączy a mam go nastawiony na 60% a z praniem w pokoju jest prawie 80%!
A temp do kąpania ma być koło 24 st a do spania 18!
Ja Hanię kąpałam w sypialni..dogrzewałam wentylatorkiem a potem wietrzyłam przed spaniem jak karmiłam małą w innym pokoju!
Ale w zimę trudno wywietrzyć pokój do 18 st jak grzeją kaloryfery:-)
Hmm w pokoiku dla Małej myślę, że jak będzie 22, 23 stopnie to starczy.