reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja zawsze miałam jasny aż od pewnego czasu mam ciemny. Ale bez żadnych dziwnych rzeczy w środku:p No nic, lecę na obiad i doprowadzić się do ładu:)

tak popatrzalam teraz w internecie ze to moze byc od jedzenia... ale jesli nie ma bolu pieczenia itp podczas siusiania to nic sie nie dzieje i ze mozna zmienic barwe moczu pijac duzo wody.

reklama
Hej dziewczynki doczytalam Was i witam wszystkie w niedzielne popoludnie ja mam humorek kiepski bo lekarka powiedziala ze juz mojemu tacie nie beda dawac chemii to teraz zostalo tylko liczyc na cud a on caly czas wypytuje co lekarze mowia z taka nadzieja w oczach nie moge tego zniesc:( Wczoraj mi sie brzucho ciagle napinal i skurcze lapaly wiec stwierdzilam ze niemoge sie tak dolowac bo to napewno od tego wczesniej nie mialam zadnych dolegliwosci ale jak ten stres obejsc to nie wiem moj T pojechal przed chwila na tydzien do norwegii na kurs jakis nie chcialo mu sie ale nie mial wyboru firma zaplacila zabukowala i tyle. No nie chce tu pisac takich smutnych rzeczy bo kazdy ma swoje problemy i nie chce wprowadzac jakiejs smutnej atmosfery na forum ale nie moglam sie powstrzymac. No ale ciagle licze na cud bo co mi pozostalo!!!
NO nic niby wypisanie sie czy wygadanie pomaga wiec nie gniewajcie sie ze smuce juz mieniam temat.

Bidulka. Trzymaj się mocno...wszystkie liczymy na cud dla Taty!!!!!

Przepraszam za niesmaczne pytanie, ale ostatnio zauważyłam, że mam bardzo żółty mocz, taki ciemnożółty. Powinnam się martwić? Czy Wy też tak macie?
Georgina trzymam kciuki za nastepne podejscie do egzaminu na pewno zdasz zreszta za pierwszym razem to prawie nikt nie zdaje:)
Co do koloru moczu ja mam nieraz mocno zolty i to znak ze za malo pije jak sie dopoje to od razu po 1-2 dniach przechodzi wiec zmus sie i popij wody powinno przejsc.

Ja dzis na obiad nie mialam nic specjalnego zrobilam szybko zupe pomidorowa i tyle ale dawno nie jadlam to nawet mi podeszla mam ochote na czekolade zjadlabym chyba cala na raz humor by sie troche poprawil ale nie chce sie isc do sklepu.

Karnitynka trzymam kciuki za tatę!
ale paskudna pogoda... pada i zimno, szaroburo... :confused2:
muszę dziś siąść i poprasować małe ciuszki, bo niedługo zginę! tyle się tego nazbierało, że masakra...

a ja nawet nie zdazylam zjesc a juz mi sie odechcialo...
ja uslyszalam od meza "jebnij sie w leb bo juz nie moge z Toba wytrzymac"....

***** czlowiek wstaje co rano robi sniadania, cieple kolacje, sprzata po nim robi pranie i sie poswieca zeby uslyszec takie slowa...

a zaczelo sie od tego ze powiedzial ze teskni za starym zyciem i ze poszedlby na impreze powiedzialam zeby szedl ze nikt go nie trzyma tylko niech mnie najpierw odwiezie do mojej mamy...

kur....serce mi peka normalnie...

wiem ze z wielu rzeczy musial zrezygnowac, ze musial na rok przestac grac w klubie...
ale ja zrezygnowalam z calego swojego zycia, z mieszkania w krk gdzie mialam znajomych rodzine, z drugiego kierunku studiow... przenioslam sie tu do niego gdzie nie znam nikogo, nie mam gdzie wyjsc ani do kogo geby otworzyc....

jakby moj synus byl teraz duzy to by mnie obronil i walnal go w leb...

Hej dziewczynki doczytalam Was i witam wszystkie w niedzielne popoludnie ja mam humorek kiepski bo lekarka powiedziala ze juz mojemu tacie nie beda dawac chemii to teraz zostalo tylko liczyc na cud a on caly czas wypytuje co lekarze mowia z taka nadzieja w oczach nie moge tego zniesc:( Wczoraj mi sie brzucho ciagle napinal i skurcze lapaly wiec stwierdzilam ze niemoge sie tak dolowac bo to napewno od tego wczesniej nie mialam zadnych dolegliwosci ale jak ten stres obejsc to nie wiem moj T pojechal przed chwila na tydzien do norwegii na kurs jakis nie chcialo mu sie ale nie mial wyboru firma zaplacila zabukowala i tyle. No nie chce tu pisac takich smutnych rzeczy bo kazdy ma swoje problemy i nie chce wprowadzac jakiejs smutnej atmosfery na forum ale nie moglam sie powstrzymac. No ale ciagle licze na cud bo co mi pozostalo!!!
NO nic niby wypisanie sie czy wygadanie pomaga wiec nie gniewajcie sie ze smuce juz mieniam temat.
wspolczuje szczerze...wiem co to znaczy moja babcia ktora mnie wychowala jest a takiej samej sytuacji...
trzeba iec nadzieje...i cieszyc sie chwila...

jeszcze bidulo maz Ci uciekl...
ale pamietaj o skarbku ktory masz w brzuchu ja tez z nim wlasnie rozmawiam;-)

reklama
Oj widzisz Kasiekkrk jak to jest z tymi facetami pewnie mial kiepski dzien albo mu sie nudzi bo jest uziemiony po wypadku i sie wyladowal a na kim na Tobie oczywiscie bo najblizej bylas. Faceci niestety czesto widza tylko swoje poswiecenia i mysla ze to oni dla nas sie poswiecaja robia to i tamto a nie dostrzegaja ze my dla nich tyle robimy. Ponioslo go przesadzil z tekstem i to grubo!!!
Nie smuc sie pewnie wie ze duzo dla niego robisz i sie poswiecasz ale facet jak dziecko jak ma gorszy dzien to po Tobie bedzie jechal i widzi tylko swoje racje ;/

Do góry