reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ciekawe, czy styczniowe mamuśki też tak przeżywają nasze narodziny jak my przeżywałyśmy narodziny listopadowych dzieci ?
( napisałam przeżywałyśmy, bo już mamy swoje, z których strasznie się cieszymy- w każdym bądź razie ja :-):-))

reklama
Ty kochana to juz nie masz sie czym martwic tylko szczesliwie w spokoju mozesz oczekiwac wielkiego dnia:tak: w koncu u Ciebie juz czas ! ...gorzej u tych co do terminu maja jeszcze daleko a tez sie cos dzieje...jak np u mnie :-(
Mam juz doła i ryczec mi sie chce, jak pomysle,ze w kazdej chwili moze sie zaczac:-(...tym bardziej ,ze co jakis czas brzuch sie stawia strasznie mocno:-(

Nie martw się...będzie dobrze - może dzidzia sobie posiedzi jeszcze?
We wtorek mam mieć badania, to zapytam położną moją o wszystko...bo wizytę u lekarza mam dopiero na 25:-(
Nogi od paru dni mam jak serdelki:confused2:

Ciekawe, czy styczniowe mamuśki też tak przeżywają nasze narodziny jak my przeżywałyśmy narodziny listopadowych dzieci ?
( napisałam przeżywałyśmy, bo już mamy swoje, z których strasznie się cieszymy- w każdym bądź razie ja :-):-))

zauwazylas ze odkad u nas zrobilo sie goraco przestalysmy kontrolowac listopadowki ??
z reszta liste maja nieaktalna bo chyba moderatorki sa w szpitalu :)

Nie martw się...będzie dobrze - może dzidzia sobie posiedzi jeszcze?
We wtorek mam mieć badania, to zapytam położną moją o wszystko...bo wizytę u lekarza mam dopiero na 25:-(
Nogi od paru dni mam jak serdelki:confused2:

a ja wizyte mam 26:) ale wczesniej tez musze zrobic badania no i na czwartek jestem umowiona na usg......:-)

cholerka chyba jednak jakas infekcje zlapalam,,,,,,,,, serek mi wyplywa,,, znowu... cholerka ile ja juz razy sie z tym meczylam,,, i znoiw to samo.!!!nienawidze tego!!!!!!!!!:wściekła/y:

No mi mają wymaz odpłatnie zrobić, bo szpital nie funduje tego:wściekła/y:
Co do USG to cicho-sza na ten temat..a myślałam, że jeszcze jedno jest obowiązkowe:confused:

zauwazylas ze odkad u nas zrobilo sie goraco przestalysmy kontrolowac listopadowki ??
z reszta liste maja nieaktalna bo chyba moderatorki sa w szpitalu :)

Zauważyłam, zauważyłam,:tak::tak:. Ja tak mam, i powiem Wam, że bardzo się cieszę szczęściem naszych świeżo upieczonych mam, i dlatego tą radością chciałam się podzielić między innymi z Tobą Mea:-)- zapisałam Twój nr w telefonie na wsiakij słuczaj (poza tym nikt inny nie zrozumie mojej radości i podniecenia :tak::tak:)

a ja wizyte mam 26:) ale wczesniej tez musze zrobic badania no i na czwartek jestem umowiona na usg......:-)

cholerka chyba jednak jakas infekcje zlapalam,,,,,,,,, serek mi wyplywa,,, znowu... cholerka ile ja juz razy sie z tym meczylam,,, i znoiw to samo.!!!nienawidze tego!!!!!!!!!:wściekła/y:

no to teraz musialabys sie sprezyc z leczeniem infekcji bo przy porodzie to jest niebezpieczne!!!

Zauważyłam, zauważyłam,:tak::tak:. Ja tak mam, i powiem Wam, że bardzo się cieszę szczęściem naszych świeżo upieczonych mam, i dlatego tą radością chciałam się podzielić między innymi z Tobą Mea:-)- zapisałam Twój nr w telefonie na wsiakij słuczaj (poza tym nikt inny nie zrozumie mojej radości i podniecenia :tak::tak:)

a mnie bardzo ucieszylo ze o mnie pamietalas :) ja co rusz to kolejne numery spisuje :) a i ciesze sie ze do mnie splywaja wszelkie informacje :)

a jesli o informacjach mowa - wie ktos cos o wojtysiowej ?? miala lezec w domu bo grypa w szpitalu ...

Wieści od Asi i Fifiego
"czuję się jako tako, jakoś to pierwsze cięcie było mniej bolesne ale starość nie radość:-D
daję radę
właśnie mnie uruchomili do wstania
trochę pochodziłam
Mały silny że ciągnie cyca aż boli:-)
tatuś z rąk nie wypuszcza
Patryk tak dumny,że chce już brata w domu
jestem naprawdę przeszczęśliwa i dziękuję Bogu za moją rodzinkę i naszego bobaska który właśnie po cycu walnął kupala:-D
pozdrwaiam wszystkie i każdą z osobna
buziaki od Fifiego dla każdej E-ciotki:-):-):-):tak::tak::tak::tak:"
Same super wieści:-)

reklama
no to teraz musialabys sie sprezyc z leczeniem infekcji bo przy porodzie to jest niebezpieczne!!!

wiem
moja pani doktor dala mi cos o nazwie pimafucin.... to 3 tabletki i swietnie dzialaja,,, przy ostatnim razie doslownie po 1 juz byla niesamowita poprawa a po 3 juz nie bylo sladuu po infekcji,.... ale jak to dziadostwo sie szybko rozwija,,,,,,,,,,, ostatnio jak u niej bylam nic sie nie dzialo!!!!!! minelo zaledwie kilka dni,.,, i dzien dobry od nowa......wrrrrrrr ale moze to po baseni mi sie zrobilo,,,, bo innej mozliwosci nie widze,,,,,,,,

Do góry