• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

Anoola my od trzech miesięcy nie wiemy co to seks. Od momentu jak ginka cały czas powtarzała, że szyjka delikatna, seks owszem ale bez orgazmu u mnie, to mąż sam zaproponował rezygnację.
daffodill fakt te kremy są zimne a Sławek też ma czasem chłodne ręce, to grzeje je pod kołdrą.
jeszcze troszeczke .. potem jak dopadniesz chłopa to zejść nie będziesz chciała..
pewnie jak nie jedna z nas :-D
ja od 36 tyg bede pościć..
jesli dam radę.. - no od 38tyg na bank :-D

reklama
Co do seksu Mój by chciał dziennie, ale ja nie:) W ogóle nie mam ochoty. Pomalowałam pazurki, czas odgrzać zupencję;)

Anoola
brawo za stanowczość. Musisz pokazać, że też masz uczucia! I że nie wolno Tobą pomiatać!

reklama
Mi od samego poczatku ciazy apetyt na sex odszedl niezmiernie!!!! przez cala ciaze moze z 5 razy cos wyszlo...
:szok::szok::szok::szok: zeby tak samej z siebie odszedł to chyba jesteś jedną z niewielu..
Co do seksu Mój by chciał dziennie, ale ja nie:) W ogóle nie mam ochoty. Pomalowałam pazurki, czas odgrzać zupencję;)

Anoola
brawo za stanowczość. Musisz pokazać, że też masz uczucia! I że nie wolno Tobą pomiatać!
o tak.!
sie już zawzięłam bo ileż można .. :eek::eek::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry