• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Oby:-)
Ale fakt, że to
NASZ MIESIĄC!

Bo jak nie my to kto teraz?:-D

U mnie co chwilę ktoś jest wyczekiwany:-D Obecnie w 1 kolejności jesteśmy MY:-D

moi rodzice bardzo mocno czekaja!!! moi rodzice maja juz wnuka i teraz szczescie posprzyjalo ich marzeniom i beda mieli wnuczke lepiej sie nie moglo trafic. za to u meza to bedzie 1sza wnuczka bo jego siostry niestety ale nie biora sie za rodzenie choc ta jedna moglaby juz pomyslec:-)

moi rodzice bardzo mocno czekaja!!! moja mama ma juz wnuka i teraz szczescie posprzyjalo jej marzeniom i bedzie miala wnuczke lepiej sie nie moglo trafic. za to u meza to bedzie 1sza wnuczka bo jego siostry niestety ale nie biora sie za rodzenie choc ta jedna moglaby juz pomyslec:-)

U mnie to w ogóle jestem pierwsza:-)
A u T też, ale czekają teraz na wnuczkę u siostry T...
Współczuję biedaczce - jest pod presją urodzenia dziewczyki hihi
Dobrze, że byłam pierwsza:-D

Ejj weź mnie tu nie denerwuj, bo ja na wigilii opłatek będę popijać herbatką z kopru:laugh2:

U mnie to w ogóle jestem pierwsza:-)
A u T też, ale czekają teraz na wnuczkę u siostry T...
Współczuję biedaczce - jest pod presją urodzenia dziewczyki hihi
Dobrze, że byłam pierwsza:-D

Ejj weź mnie tu nie denerwuj, bo ja na wigilii opłatek będę popijać herbatką z kopru:laugh2:

No a mi pieknie melczko splywa wlasnie i znow zabrudzila mi sie cala bluzka!!!! kurka wodna ale sie ten 1 grudnia zaczyna!!!

dobra laski, ja sie zbieram do golenia i kapania...
i jade do krk..
odwiedze siostre...i meszkanie o podobno zalewam sasiadke..;/

odbiore wyniki badan na gbs i inne swinstwa i uderzam na lekarza..

trzymajta kciuki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry