Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam wieczorowa pora
Nie bylo mnie caly dzien wiec nei nadrabiam
Zauwazylam tylko nowinke ,ze Wojtysiowa w koncu urodzila. Super.
U nie nic nowego.
Z ciekawosci poszlam dzis prywatnie do polskiej ginekolog co by mi w dziurke zajzala bo tu w tych szpitalach to tylko zewnetrzne macanki praktykuja
Tak wiec: Szyjka mieciutka gotowa do rozwierania, przepuszcza palec na luziku.
Glowka dzidzsi bardzo nisko. Czop wyplywa. Jak powiedzialam ,ze zadnego czopa nie widze to mi powiedziala , ze jest duzo sluzu i tak moze ten sluz kilka dni wylazic.
Do tego sprawzila cisnienie i serduszko Maxa - wszystko dobrze.
Jedynie PH mam zmienione i dostalam od niej globulki.
Powiedziala : Daje 3 i mam nadzieje ,ze zdazy je Pani wziasc przed urodzeniem. :-)
Wdalam sie w dyskusje i powiedziala ,ze ja jako wielorodka to moge nie miec wielkiego rozwarcia teraz a moze ono postepowac w bardzo szybkim tepie. Teoretycznie wsyztko jest gotowe i dzidzia nisko. Ona mi daje 3 dni do tygodnia ale tak naprawde to z natura nigdy nic nie wiadomo.
Zobaczymy
Mi juz przeszlo ukladanie i przekladanie ubranek. Torba jest spakowanaod dawna, krzeselko w samochodzie zamontowane, lozeczko gotowe. Ja tylko czekam teraz. nie mam juz cierpliwosci maltretowac sie orzegladajac ciuszki. Staram sie zajac czyms innym zeby nie koncentrowac sie na brzuszku.
Nio Kochane odebrałam powtórzony wynik z wymazu..czyściutko!żadnego paciora!Czyli musieli zabrudzić próbkę!Bo ja tylko czosnek łykałam i antybiotyku nie wzięłam na szczescie!A jakby był rzeczywiście, znów by wyszedł. Ach..jak sobie pomyślę, ze w poniedzaiłek do Mei będe stukać sms ze szpitala..a we wtorek info..ile ma maluszke i o której przyszedł:-)Mąz zrobi zdjęcie i Wam wysle:-)
z tym wymazem to moj gin mi ostatnio powiedzial ze raz moze on wyjsc dodatni a raz ujemny
ale chodzilo mu o to ze jak zrobie za duzo wcvzesniej przed porodem to moze nic nie byc a tuz przed moze juz byc dodatni
i mowil mi ze wiekszosc go raczej ma.Do tego wyciszyłam się, ciągle układam ubranka, grzebie w torbie do szpitala, układam sprzęty małego ....... coś się chyba ze mna dzieje![]()
nie moge sie napatrzec na nie.Witam wieczorowa pora
Nie bylo mnie caly dzien wiec nei nadrabiam
Zauwazylam tylko nowinke ,ze Wojtysiowa w koncu urodzila. Super.
U nie nic nowego.
Z ciekawosci poszlam dzis prywatnie do polskiej ginekolog co by mi w dziurke zajzala bo tu w tych szpitalach to tylko zewnetrzne macanki praktykuja
Tak wiec: Szyjka mieciutka gotowa do rozwierania, przepuszcza palec na luziku.
Glowka dzidzsi bardzo nisko. Czop wyplywa. Jak powiedzialam ,ze zadnego czopa nie widze to mi powiedziala , ze jest duzo sluzu i tak moze ten sluz kilka dni wylazic.
Do tego sprawzila cisnienie i serduszko Maxa - wszystko dobrze.
Jedynie PH mam zmienione i dostalam od niej globulki.
Powiedziala : Daje 3 i mam nadzieje ,ze zdazy je Pani wziasc przed urodzeniem. :-)
Wdalam sie w dyskusje i powiedziala ,ze ja jako wielorodka to moge nie miec wielkiego rozwarcia teraz a moze ono postepowac w bardzo szybkim tepie. Teoretycznie wsyztko jest gotowe i dzidzia nisko. Ona mi daje 3 dni do tygodnia ale tak naprawde to z natura nigdy nic nie wiadomo.
Zobaczymy
Mi juz przeszlo ukladanie i przekladanie ubranek. Torba jest spakowanaod dawna, krzeselko w samochodzie zamontowane, lozeczko gotowe. Ja tylko czekam teraz. nie mam juz cierpliwosci maltretowac sie orzegladajac ciuszki. Staram sie zajac czyms innym zeby nie koncentrowac sie na brzuszku.
Hello!
Czy wszystkie już macie torby popakowane?
ShuLien, Ty z Bydgoszczy jesteś? Gdzie chcesz rodzić??
musze jeszcze takie duperelki dokupic.A gdzie fotka Julci?
Ja jutro pakuje![]()