a mezowi powiedz niech sie przyzwyczaja bo zaraz zamiast charczenia bedzie mial placz;-)
Dokładnie;-)
A tak serio to Mea współczuje, sama tez przez jakiś czas harczałam ale mi przeszlo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mezowi powiedz niech sie przyzwyczaja bo zaraz zamiast charczenia bedzie mial placz;-)

120/80 to chyba moge walnac ,mala biala kawke
kurde ale jestem zla...
17 listopada zamowilam zestaw kosmetykow z allegro na rozstepy cellulit i ujedrniajace po ciazy...
i jeszcze nie przyszly...
dzwoni tam maz co chwila a oni mowia ze nie ma w tej chwili odpowidniej osoby ktora sie zajmuje realizacjami zamowien z netu...
i ze oddzwonia i tak juz od tygodnia...![]()
a najbardziej mnie dziwi ze to apteka a nie jakis maly sprzedawca...zgłoś to Grupie Allegro!!!
DAFFI ale slodziak
pokaze zdjecie Ryskowi przez pepek moze si eetz skusi na jakis mikolajowy prezent i wypelza;-)
:-)
a najbardziej mnie dziwi ze to apteka a nie jakis maly sprzedawca...

zaraz maz zadzwoni jeszcze raz zryczec te baby i jak nie da to efektu to zglosze popoludniu...dlatego nie czekaj!!! skoro czekasz juz prawie miesiac to nie ma co czekac!!! takie rzeczy od razu sie zglasza by usprawnic prace allegro a takie osoby zostana odpowiednio pokierowane przez allegro!!! moj brat tak mial jak kupowal kazruzelke dla julki z okazji narodzin... bali sie ze nie dojdzie ale taka interwencja uskutecznila ich prace i kazruzelka jest a Julki nie ma!!!