reklama

Grudzień 2009

Witajcie dziewczynki:-)
Po wczorajszym usg znam plec:-)
Bedzie dziewczynka:-)
Ciesze sie bardzo choc od poczatku mialam przeczucie,ze chlopiec.
Dzidzia ma 19 cm,ale fotki nie dostalam bo ruszala raczkami i nozkami jak szalona-hihi
Ruchow jeszcze niestety nie czuje...
Ale fajnie :) super wiesci :) A i dobrze ze dzidzia bryka :) - szczesliwa laseczka :)

reklama
Wlasnie... ale chyba nikt nie wie, wszyscy przez strone internetowa klejaja...
Na watku zamkniety prawdopodobnie nie ma mozliwosci innej niz wgranie na jakis serwer fotek i kopiowanie linkow na dział zamkniety.Pisze prawdopodobnie bo siedze drugi dzien i proboje to rozgryzc ale nawet nie ma takiej opcji ,wiec watpie zeby byl inny sposob.
Jezeli chodzi o te forum i nasz dział Album ,mozemy foty dodac przez opcje jakie mamy gdy odpowiadamy na forum :) Tam mamy opcje zarzadzaj zalacznikami i mozna dodac foto prosto z kompa :)

Witajcie dziewczynki:-)
Po wczorajszym usg znam plec:-)
Bedzie dziewczynka:-)
Ciesze sie bardzo choc od poczatku mialam przeczucie,ze chlopiec.
Dzidzia ma 19 cm,ale fotki nie dostalam bo ruszala raczkami i nozkami jak szalona-hihi
Ruchow jeszcze niestety nie czuje...

Gratuluję dziewuszki:) ja tez miałam czuja na chłopca, każdy mi mówił, że napewno synek będzie a tu na usg 80% dziewczynka;) a ruchy poczułam takie juz wyraźne teraz w środę, czyli akurat jak rozpoczął sie 17 tydzień;)

Lece dalej działać,obiad juz sie konczy gotowac !, okna prawie skonczylam myc ,no i poscieralam kurze ...haaa jutro zostana mi tylko podlogi bo dzisiaj nie chce przesadzic co bym pozniej nie płakała :) :tak:

Proba wstawienia zdjecia... jupi)))
To wlasnie wczorajsza pogoda

Załączniki

• 67c6accceb.jpg
    67c6accceb.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 40
Agnieszka 0240
Gratuluję córeczki :-) Super, że zdrowiutka i ruchliwa :-D
Marta100
Ja to wczoraj zrobiłam nr. wrucił misio z pracy a ja do niego, że mi brzuch twardnieje i boli strasznie pewnie żołądek bo pod żebrami i nie wiem co i ja chcę do lekarza jechać.
Kazał mi się położyć i powiedzieć, gdzie mnie boli.
A potem, że ja wogóle nie normalna jestem, bo go straszę, a to jego dziecko się wypycha bo się przyszło z tatusiem przywitać a że pod żebra to normalne i jak ja mogę nie pamiętać, że jonasz też tak robił.
Tylko mi się wydawało że jonasz to w jakimś końcu 6 miesiąca a nie w 19 tygodniu :szok:
No brawo dla mnie jakby nie patrzyć :-D

Gratulacje! Fajnie, że taka ruchliwa :-) Moja się ożywia dopiero gdy zasypiam :-( Na USG kobieta musiała ją szturchnąć żeby się ruszyła ;-) Taki leniuch... pewnie po rodzicach :-D

O i w ten sposób nadrobiłam dwa dni zaległości :-) Hura! Teraz mogę spokojnie wstać z kanapy i zacząć się zastanawiać nad jutrzejszą imprezą. Może któraś z Was ma pomysł na typowo polskie dania dla wegetarianina? Robimy pożegnalną imprezę dla kolegi Hindusa i zażyczył sobie dań polskich ;-) Bigos odpada... ;-( Pierogi ruskie? Placki ziemniaczane? I tu się kończą moje pomysły... Poratujcie!

u nas jest odwrotnie ... maluch wierci sie i krci na usg - to po mamusi !!! mamusia tez na d nie umie usiedziec :D

co do polskiego zarcia ... moj maz zapodal temet "kopytka" i barszcz z krokietami z nadzieniem pieczarkowym :D

reklama
Czesc laski:-)mam nadzieje ze juz moje problemy z netem sie skonczyły:-)mamy nowy modem ale cos tez nie chciał chodzic:wściekła/y:teraz jest od pól godziny dobrze wiec jest nadzieja:-)
Nie wiem czy jestem w stanie nadrobic to wszystko,wczoraj wieczorem zaczełam czytac ale brzyszła burza i wyłaczyli prad wiec poszłam spac wczesniej.Dzis od rana na zakupach,potem po nowy modem i wkoncu jestm,mam nadzieje ze juz teraz problemów nie bedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry