reklama

Grudzień 2009

Wiecie co jak mialam caly czas czuje na chlopaka to zaczynam sie lamac...a to dlatego, ze jak rano nadrabiam coscie popisaly wieczorkiem to dzidzia mocno kopie a pozniej caly dzien nic-ewentualnie sie cos poruszy ale nie tak mocno!! a tylko dziewczyna moze tak reagowac na dawke swiezych ploteczek!!!!!

to ja na 100 mam faceta bo nie dosc ze plotki go nie ruszaja to len jak moj maz :D wcale nie chce kopac !!!

reklama
Cześć Dziewczyny,

Widzę że rozgorzała dyskusja na temat witaminek.

Tak więc ja nie biorę od początku. Lekarka kazała brać folik no i na każdą wizytę zasuwam ze świeżymi wynikami krwi i moczu. No i ostatnio wyszło właśnie że mam niedokrwistość więc dostałam żelazo do brania (rano pół godziny przed jedzeniem). Tak więc teraz pakiet folik i żelazo.

A tak wogóle to Miłego Dnia :-)

Cześć Dziewczyny,

Widzę że rozgorzała dyskusja na temat witaminek.

Tak więc ja nie biorę od początku. Lekarka kazała brać folik no i na każdą wizytę zasuwam ze świeżymi wynikami krwi i moczu. No i ostatnio wyszło właśnie że mam niedokrwistość więc dostałam żelazo do brania (rano pół godziny przed jedzeniem). Tak więc teraz pakiet folik i żelazo.

A tak wogóle to Miłego Dnia :-)

ja bralam dodatkowo folik w pierwszych 3 mies ... teraz sam feminatal ... wyniki zobacze jakie wyjda ... mam nadzieje ze moje wcinanie buraczkow i barszczyku (wlasnie gotuje) wystarczy na zapas czerwonych krwinek :D i zelazo nie bedzie potrzebne :D

hahahaha:-D:-D:-D:-D
ale wczoraj widziałam śliczne ciuszki w reserved ;o
dziecięce oczywiście..i mojemu wielkoludowi fajne polo kupiłam :-D:-D:-D
Ja kiedyś widziałam superowe bodziaki w reserved :-)

Ale że kupować maluszkowi narazie nie chcę to postanowiłam dziś wpaść do H&M i poszukać sobie dżinksów i rybaczek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;-)

Ja kiedyś widziałam superowe bodziaki w reserved :-)

Ale że kupować maluszkowi narazie nie chcę to postanowiłam dziś wpaść do H&M i poszukać sobie dżinksów i rybaczek. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ;-)
ja też narazie nie chcę kupować ale obiecałam sobie że jesli w sierpniu poznam płeć to sobię kupię coś odlotowego.. tzn dla dzidziusia.. i to bedzie moj pierwszy zakup
:-D:-D:-D
ja też zerknełam wczoraj do H&M MAMA i nic ciekawego tam nie widziałam..
a jak patrzałam po sklepach.. za bluzkami.. to zaczyna mi się tesknic za obcisłymi rzeczami.. ale.. teraz tez lubie obcisle bluzki.. bo po to mam ten brzuszek zeby sie nim chwalić :-D:-D:-D

ja bralam dodatkowo folik w pierwszych 3 mies ... teraz sam feminatal ... wyniki zobacze jakie wyjda ... mam nadzieje ze moje wcinanie buraczkow i barszczyku (wlasnie gotuje) wystarczy na zapas czerwonych krwinek :D i zelazo nie bedzie potrzebne :D

He he pewnie wystarczy. Ja to miałam z rok temu niezłą akcję z żelazem. Nie pamiętam już od ilu jest norma ale załóżmy że od 60 w górę. Ja miałam jakieś 20. Lekarz prawie padł i nie mógł uwierzyć że wogóle miałam jeszcze okres i że chodziłam. Nabrałam się wtedy tego żelaza w takich ilościach że nikomu nie życzę. Ale na szczęście uzupełniłam braki i było ok. Bo zaczęli mi już wydziwiać że nie przysfajam żelaża i jestem chora na coś tam.

reklama
ja jedne dluższe mam.. nawet o jakby pół rozmairu większe bo zwężyć zawsze można a jak mi się tyłek roztyje to nie poszerze gdy beda ciasne :-D:-D:-D

ja mam ale jasne :D jak wyjde dzis w jasnych to zaraz je uciapram :D a musze do wodzia jechac bo mama zapodala zlecenie do zalatwienia ... ech ale mi sie troche nie chce ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry