reklama

Grudzień 2009

reklama
Już jestem. Powiem tylko tyle-dzisiaj się przekonałam,że wszystko zależy od egzaminatora:tak: zakładając że się jedzie w miarę dobrze:-D

teraz cały stres puścił i musiałam tabsy wziąć bo tak się źle poczułam:-(
idę troszkę odpocząć:tak:

jeszcze raz wielkie dzięki!!

też lubię szpinak:tak: ale wcale dużo żelaza nie ma:-( wiecie, że kiedys pomylili sie i dodali o jedno zero za dużo??:-D Poważnie!
NO wlansie tez o tym pisza ahhahah !!!
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Szpinak]Szpinak – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]
Mimo wszystko szpinak jest bardzo zdrowy ,ja nawet lubie na surowo zjesc w formie sałatki :)

Czesc dziewczynki.
Wrocilam po prawie tygodniowym pobycie w Polsce.
Nie wiem kiedy nadrobie to co pisalyscie. Postaram sie po troszku :).
Obejrzalam album i gratuluje wszystkich brzuszkow i dzidziusiow. Jak widze wszystkie nasze pociechy rosna zdrowo i to jest najwazniejse.
U nas wszystko bardzo dobrze. Synus zostal potwierdzony :). Jajeczka nie odpadly a siusiak urosl :). Brzuszek tez usrosl - moze wkleje zdjecia niedlugo.
Dzidzius wazyl w piatek 330 gram :).

Narazie tyle .
Caluje Was wszystkie mocno.

Czesc dziewczynki.
Wrocilam po prawie tygodniowym pobycie w Polsce.
Nie wiem kiedy nadrobie to co pisalyscie. Postaram sie po troszku :).
Obejrzalam album i gratuluje wszystkich brzuszkow i dzidziusiow. Jak widze wszystkie nasze pociechy rosna zdrowo i to jest najwazniejse.
U nas wszystko bardzo dobrze. Synus zostal potwierdzony :). Jajeczka nie odpadly a siusiak urosl :). Brzuszek tez usrosl - moze wkleje zdjecia niedlugo.
Dzidzius wazyl w piatek 330 gram :).

Narazie tyle .
Caluje Was wszystkie mocno.

emwu :) Sie wkoncu odezwalas :) ....Ma sie rozumiec ze nad morze do Polski tez przybedziecie ???? Ja juz sie nie moge doczekac naszego wczasowania ....i meza przy boku ehhh :)
Ciesze sie ze u was wsio ok :) i ze dzidzia rosnie zdrowo ....Juz niezly byczek sie z maluszka robi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry