Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co tu taka cisza??
Normalnie znow musze sie pochwalic...
przed chwila na swiat przyszla coreczka mojej kuzynki.
Malutka Zosia wazy 3150g i 53cm...
od razu zalapala sie na imieninki![]()
aa tak zapomnialam dla mnie nie ma dni tygodnia ciagle to samo....Chyba dlatego ze weekend. A u mnie weekend spokojny wiec mam czas zagladac i nawet cos napisac![]()
Oli tez sie sam przewrocil tylko raz, ale probuje i sie wysila, ja sie nie martwie kazde dziecie w swoim tempie sie rozwija wiec mysle ze nie ma sie czym martwicDZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM
wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??
Nie masz się czym martwić;-) każde dziecko rozwija się w swoim tempiewy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??
ale możesz ją stymulować do obrotów podczas zabawy aż sama załapie o co chodzi ;-)
a tak pieknie mu wychodzilo
nie ma sie co martwic;-)DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM
wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??