reklama

Grudzień 2009

no gdzie nie zajrze to uciekacie
h020.gif

reklama
Jak wy to robicie, że zawsze jestescie wyrobione... Moja mała śpi, a ja mam jeszcze tyle roboty:wściekła/y:. Jedynie co codziennie robie, to dbanie o małą, kąpanie, nawilżanie i inne zabiegi kosmetyczne. Ale to troche czasu zajmuje i na sprzątanie zawsze mi brakuje:wściekła/y:

DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM:)

wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??

mataka moim zdaniem nie ma się czym martwić. Widać, że jak Mała chce to potrafi, na wszystko przyjdzie czas. A zobaczysz jaką będzie miała z tego frajdę. Moja Ala polubiła leżenie na brzuchu, odkąd sama zaczęła się na niego przewracać.
Daffi gratulacje dla kuzynki.
mika powodzenia w pisaniu pracy!

Chyba dlatego ze weekend. A u mnie weekend spokojny wiec mam czas zagladac i nawet cos napisac :)
aa tak zapomnialam dla mnie nie ma dni tygodnia ciagle to samo....

wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??
Oli tez sie sam przewrocil tylko raz, ale probuje i sie wysila, ja sie nie martwie kazde dziecie w swoim tempie sie rozwija wiec mysle ze nie ma sie czym martwic:)

reklama

Tomek też niedawno dopiero zaczął się przewracać a jest miesiąc starszy! Więc nie masz sie co martwić!

No i buziaki dla dzisiejszych solenizantów..córeczek Mataki i Arabelki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry