Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co tu taka cisza??
Normalnie znow musze sie pochwalic...
przed chwila na swiat przyszla coreczka mojej kuzynki.
Malutka Zosia wazy 3150g i 53cm...
od razu zalapala sie na imieninki![]()
aa tak zapomnialam dla mnie nie ma dni tygodnia ciagle to samo....Chyba dlatego ze weekend. A u mnie weekend spokojny wiec mam czas zagladac i nawet cos napisac![]()
Oli tez sie sam przewrocil tylko raz, ale probuje i sie wysila, ja sie nie martwie kazde dziecie w swoim tempie sie rozwija wiec mysle ze nie ma sie czym martwicDZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM
wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??
Nie masz się czym martwić;-) każde dziecko rozwija się w swoim tempiewy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??
ale możesz ją stymulować do obrotów podczas zabawy aż sama załapie o co chodzi ;-)
a tak pieknie mu wychodzilo
nie ma sie co martwic;-)DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM
wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??