reklama

Grudzień 2009

reklama
DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA WSZYSTKIM CIOCIOM:)

wy tu piszecie ze sie wasze dzieci kreca to z brzuszka na plecy to odwrotnie... a mojej udalo sie moze raz i dalej malpa nie chce probowac,.... mam sie martwic??

nie.. dzieci to robia zazywczaj w 6 miesiacu... a kazdy dzien dla dziecka to duzo.... codziennia nabiera sily by moc cos nowego stworzyc.. spokojnie jeszce czasu ma na to....
a jak chcesz pomoc to polz na plaskim kocyk na nim poloz mala i turlaj ja.. pokaz jej ze sa takie mozliwosci.. moze jak tak ja poturlasz to sie zorientuje co jest piec i nauczy sie tej umiejetnosci:)

witam sie ... mi dzis mala dala niezle popalic ... obudzila sie o 5.15 i szalenstwo na maksa !! na chwile zasnela i o 6 to samo ... no i w koncu kolo 7.30 zrobila kopolaaaaaa no i o 9 jak zasnela to nie raczy sie teraz obudzic !! ciekawe kiedy bedzie spala w poludnie ????

ech ta pogoda mnie wykancza ... cisnienie dobilo dna juz kilka dni temu, leje i zomno jak jasna cholera ... nie chce mi sie wyciagac nosa z domu !!!

wpadłam się przywitać i uciekam zaraz na uczelnie
c020.gif

fakt,,, pogoda jest maakryczna... mi nic sie nie chce .. moje dziedcie teraz spi.. ciekawe jak dlugo... dobrze ze J jest dzis w domu to sie zajmie mala- juz mu to zapowiedzialam,,, ja moze sie przespie albo gdzies wyjde bo padam na ryjka.... i wogole musze cos ze soba zrobic,,, jakas kosmetyczka czy cos bo patrzec na sie nie moge,.,...

Założyłam sobie konto na auguagu i mam pytanie, czy muszę dołączać po jednym zdjęciu czy jest jakiś sposób abym dołączyła od razu wszystkie, które mam w pliku? Jak zrobić aby wszsytkie zdjęcia miały mały rozmiar i aby nie robić tego pojedynczo?

reklama
witam sie i z gory skladam zyczenia solenizantom!
od tygodnia jestem slomiana wdowa :-(maz moze za tydzien zjedzie na weekend:tak:
poki go nie ma korzystam i robie remonty w calym domu
Lenia rosnie a od wyjazdu taty przespala jedna noc-budzi sie o 23 i szaleje do 3-4:tak:
Cherie komu skladac zyczenia???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry