reklama

Grudzień 2009

no wlasnie i przy zapaleniu krtani tez sie uzywa clemastinum z uwagi na dzialanie rozkurczowe !! /tu moglabym chyba walnac doktorat o tym jak to od clemastinu mozna sie uzaleznic i jak wplywa zapalenie krtani na psychike dzieciaka - oczywiscie wszystko doskonale znam z autopsji !!/
Mea chetnie bym poczytała co wiesz na ten temat:tak:
Mówisz o uzależnieniu od clemastinium jak od leków przeciw alergii??

Paulus zdróweczka, odpoczywajcie!!

reklama
Cherie jeszcze raz sto lat!!!

Paulus wypocznij i zdrowiej kochana :))
Lorelei ja wstawiam mało fotek, bo tez mi się nie chce hehe

A ja zabrałam dupsko za robotę i nie mam czasu, ale podczytuję w miarę ;-)
Aluś już się dobrze czuje...pewnie na ząbki takie kupy są ;-) No i nadal są żółciutkie z czego się cieszę :-)
Od dziś przechodzimy na Bebilon 2 - oby mały go zaakceptował!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
u mnie te koszmarne nocki chyba okaza sie rutyna!
nie dosc ze tez podlapalam jelitowke i mam dosc to jeszcze wczoraj mialam cyrk z Julka... za cholere spac nie chciala.. od 20 krzyki wrzaski placz az do 22... juz nie mialam sil... nie iwem jak dokonalam cudu ze wreszcie poszla spac.. ale oczywiscie 4 pobudki na smoczka byly! to juz chyba jej tak zostanie! ja nie iwem co sie z nia dzieje ale to jest dla mnie conajmniej dziwne!
ja wstajew zmeczona i maz tez.. tylko sie klocimy kto ma do niej wstac! najlpeij to spalabym znia ale nie chce jej tej przyjemnosci nauczyc!
padam na ryjek!

Buziaczki dla Danielka i 100 latek dla Lilijki z okazji urodzin:-)

Cherie dołączam do grona zalanych...tylko że nam zalewa sufity:szok: Matko no kapie nam chyba w 20 miejscach..a dach mielismy w planach robić w przyszłym roku..trudno jak się rozpogodzi to trzeba będzie polepikować i jakoś przetrwać te deszcze:no:

Cherie sto lat!!! + sto latek dla Bąbelka :-)

Paulus mam nadzieję, że dzisiaj lepiej się już czujesz ;-) Zdrowiej kochana :-)

ja nie iwem co sie z nia dzieje ale to jest dla mnie conajmniej dziwne!
ja wstajew zmeczona i maz tez.. tylko sie klocimy kto ma do niej wstac! najlpeij to spalabym znia ale nie chce jej tej przyjemnosci nauczyc!
padam na ryjek!
daffi, może to kolejny skok rozwojowy :-D Jest przynajmniej na co zwalić :-p
A co do kłótni to postarajcie się ochłonąć zanim zaczniecie na siebie warczeć... wiem, że zmęczenie dobrze nie wpływa na nikogo, ale przetrwacie to i będzie lepiej ;-)
Ustalcie, że wstajecie na zmianę i nie ma bata... czyja kolej ten wstaje ;-)

reklama
Czesc :)

Nie nadrabiam bo nie ma sensu nim zaczne odpisywac maly sie budzi i nawet tak nie popisze:confused:

U nas marudzenie gadanie od rana do wieczora zeby :confused: pogoda okropna i wogole poniedzialek :cool: nielubie poniedzialkow...

Dafi i co w koncu było Alusiowi ?jaka przczyczyna ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry