kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam:-)jestem w szoku ze tak malo dzis naskrobalyscie
no ale to dobrze bo nie mam duzo zaleglosci;-)
Biegunka jest dopiero wtedy kiedy sa minimum 3 zadkie kupki
wczesniej nie mowi sie ze to biegunka
wiec jesli nie bylo juz wiecej to jest to normalne
Chyba sie nie da
MEA a powiedz mi jak moge teraz zabezpieczyc Aguagu haslem?Bo wczesniej mialam,potem zrezygnoiwalam z hasla a teraz chcialabym znowu je zabezpieczyc
jak to zrobic,moze ty wiesz?
Koniecznie wstaw fotki jak bedzie wygladalo bo sama chyba strzele sobie na czerwien
no ale to dobrze bo nie mam duzo zaleglosci;-)Aluś ma biegunkę ;/ dwa razy już dziś kupa wodnista;/;/
To pewnie przez ząbki...jak się obudzi sprawdzę temp
Biegunka jest dopiero wtedy kiedy sa minimum 3 zadkie kupki
wczesniej nie mowi sie ze to biegunka
wiec jesli nie bylo juz wiecej to jest to normalne
Założyłam sobie konto na auguagu i mam pytanie, czy muszę dołączać po jednym zdjęciu czy jest jakiś sposób abym dołączyła od razu wszystkie, które mam w pliku? Jak zrobić aby wszsytkie zdjęcia miały mały rozmiar i aby nie robić tego pojedynczo?
Chyba sie nie da

MEA a powiedz mi jak moge teraz zabezpieczyc Aguagu haslem?Bo wczesniej mialam,potem zrezygnoiwalam z hasla a teraz chcialabym znowu je zabezpieczyc
jak to zrobic,moze ty wiesz?nom
został mi jeszcze tylko salon
i będzie czerwony czy mężowi się to podoba czy nie
Koniecznie wstaw fotki jak bedzie wygladalo bo sama chyba strzele sobie na czerwien

postanowilismy wprosić się do teściów na obiad..bo ja w swojej kuchni bez światła nic nie zrobię hi hi! Nie dość że obiad miałam podany to jeszcze poszłam spać z Tomeczkiem na 2 h
Hania na szczęście już prawie zdrowa..jeszcze tylko ma trochę luźne kupki, ja dziś przeszłam lekko tę chorobę (tfu tfu mam nadzieję że mnie w nocy nie dopadnie bardziej;-)), Tomek jak zwykle bardzo grzeczny i nawet bez problemu zasypiał u teściów!