reklama

Grudzień 2009

Witam:-)jestem w szoku ze tak malo dzis naskrobalyscie:tak:no ale to dobrze bo nie mam duzo zaleglosci;-)
Aluś ma biegunkę ;/ dwa razy już dziś kupa wodnista;/;/
To pewnie przez ząbki...jak się obudzi sprawdzę temp

Biegunka jest dopiero wtedy kiedy sa minimum 3 zadkie kupki:tak:wczesniej nie mowi sie ze to biegunka:no:wiec jesli nie bylo juz wiecej to jest to normalne:tak:

Założyłam sobie konto na auguagu i mam pytanie, czy muszę dołączać po jednym zdjęciu czy jest jakiś sposób abym dołączyła od razu wszystkie, które mam w pliku? Jak zrobić aby wszsytkie zdjęcia miały mały rozmiar i aby nie robić tego pojedynczo?

Chyba sie nie da:no:
MEA a powiedz mi jak moge teraz zabezpieczyc Aguagu haslem?Bo wczesniej mialam,potem zrezygnoiwalam z hasla a teraz chcialabym znowu je zabezpieczyc:tak:jak to zrobic,moze ty wiesz?
nom:)
został mi jeszcze tylko salon
i będzie czerwony czy mężowi się to podoba czy nie

Koniecznie wstaw fotki jak bedzie wygladalo bo sama chyba strzele sobie na czerwien:tak:

reklama
Hej. Jestem w domu do jutra rana bo Aleksa nie chcą wypisać choć mówią, że już zdrowy a ja dostałam to samo co on. Jestem wykończona małą ilością snu, chorobą i tym, że już mam dość szpitala.
Dziś śpi u małego Artur a ja jadę już o 7 rano do nich. Muszę odpocząć...

Cherie najserdeczniejsze zyczenia od nas:-)

A ja sobie dzis odpoczęłam...jak wstalismy rano okazało się że nie ma prądu i po telefonie na energetykę okazało się że nie będzie go do 15:szok: postanowilismy wprosić się do teściów na obiad..bo ja w swojej kuchni bez światła nic nie zrobię hi hi! Nie dość że obiad miałam podany to jeszcze poszłam spać z Tomeczkiem na 2 h:-D Hania na szczęście już prawie zdrowa..jeszcze tylko ma trochę luźne kupki, ja dziś przeszłam lekko tę chorobę (tfu tfu mam nadzieję że mnie w nocy nie dopadnie bardziej;-)), Tomek jak zwykle bardzo grzeczny i nawet bez problemu zasypiał u teściów!
Tyle u nas
Pauluś cieszę się że synuś już zdrowy..no a ty się kuruj

No i buziaczki dla Kasi od Mezatki z okazji 5mięsięcznicy!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Jestem w domu do jutra rana bo Aleksa nie chcą wypisać choć mówią, że już zdrowy a ja dostałam to samo co on. Jestem wykończona małą ilością snu, chorobą i tym, że już mam dość szpitala.
Dziś śpi u małego Artur a ja jadę już o 7 rano do nich. Muszę odpocząć...

wyspij sie i duzo pij !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry