Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam sięLuuzna! detektywem powinnaś zostaĆ!
Buszuję ,buszuję ... z coffee w ręcu
Młody wstał mi dzisiaj 1 raz!!!! Boszzz .... toż ja od 3 dni zaliczałam po 13 pobudek jego! Teraz to ja jak ten ''młody Bóg''się czuję ... żyć się chce ....
Wczoraj mój mąż sobie w końcu przypomniał, że jak byłam w ciąży (5 mc) to prosiłam go by mi worek sako z pufą zakupił i co ?
Dopiero załapał - na piątek powinnam już mieć
Kochane czy Wasze dzieci też wymagają ciągłej uwagi ?? tak, że nie można małego terrorysty samego sobie ( z zabawkami) zostawić nawet na 10 min bo ryk ?![]()
Mojemu to nawet nie chciałoby sie tego wszystkiego czytać;-)
Luuuuzna a co ja mam powiedzieć, ile ja mam postów!!!
Aga Wszystkiego Najlepszego!!!
No i witam nowe Mamusie!!;-)
Luuzna! detektywem powinnaś zostaĆ!
Buszuję ,buszuję ... z coffee w ręcu
Młody wstał mi dzisiaj 1 raz!!!! Boszzz .... toż ja od 3 dni zaliczałam po 13 pobudek jego! Teraz to ja jak ten ''młody Bóg''się czuję ... żyć się chce ....
Wczoraj mój mąż sobie w końcu przypomniał, że jak byłam w ciąży (5 mc) to prosiłam go by mi worek sako z pufą zakupił i co ?
Dopiero załapał - na piątek powinnam już mieć
Kochane czy Wasze dzieci też wymagają ciągłej uwagi ?? tak, że nie można małego terrorysty samego sobie ( z zabawkami) zostawić nawet na 10 min bo ryk ?![]()

ale ja sie nie poddaje;-)Hahaha
Dobra uśpiłam śpiocha...drzemka o 7 musi być!
Śniadanko jem ;-)
Musze posprzątać, bo mam dziś forumowego gościa :-)
Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopałnie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego
i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas
Za bramkę służyła ciężarna ciotka
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam
a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłkiDopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...
ale on siedzi na fotelu a ja mam kompa w rogu a pozniej jest lozeczko i mam baladachim na lozeczku i zza niego nic nie zobaczy!
tylko wiecie co? ja robie blad bo zawsze mam automatyczne logowanie ze otwieram w historii babyboom sa strony te do zamknietego itp.. poki co malz nie korzysta z kompa w ogole b ma zakaz ode mnie hehehe i sie nawet slucha ale wiesz.. nie podejrzewam go o szperanie ale czasem ciekaowsc jest silniejsza!
jedynie co to moze by go troche zabolalo uzalanie sie na tesciowa ale on zdaje sobie sprawe z tego jak ona czasami potrafi mnie wkur...
Zapomniałabym dodać, co Aluś wczoraj robił - w piłke grał
Jak zobaczył ją u chrzestnego, to dostał drgawek i ataku pisku
Podtrzymywałam go w powietrzu przy podłodze, a on zamachy robił nogami (pokracznie ale jak słodko) na piłę i kopałnie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego
i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas
Za bramkę służyła ciężarna ciotka
Aż się mama zmeczyła tym trzymaniem (niedługo zacznę podnosić hantle jak Pudzian), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam
a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Nie zapomnę tej jego zaciętej miny przy próbach kopania i radochy z lecącej piłkiDopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...