zoo jest miedzy oliwa a osowa, na ulicy spacerowej. jak ktos lubi zwierzaki, to pewnie, że warto![]()
ja bylam w Oliwie ale juz nie wiele pamietam... jakis czas nbawet meiszkałam we wrzeszczu! ale bylam mala i nic nie pamietam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zoo jest miedzy oliwa a osowa, na ulicy spacerowej. jak ktos lubi zwierzaki, to pewnie, że warto![]()
A one nie sa z 1 pazdziernika?????
Nessi a Ty od rana upajasz mnie rewelacyjnum humorem!!!!!!!!!!

nie wiedzialam, że ma tyle siły w tych serdelkach jego
i mu się po czasie zaczęło udawać! A chichrał się w nieboglosy, aż faceci rzucili robotę i zebrali się koło nas 

), to go podniosłam - takiego ryku dawno nie słyszałam
a raczej w ogole, bo prawie ogłuchłam i muisiałam wrócić do zabawy...oszaleję!
Dopiero wtedy zauważyłam, że na 100 % nie wróci ten maleńki Aluś...Zaraz ja będę upajana humorem, a raczej krzykiem głodowym Michalskiego ...
I będzie koniec laby, ale tatuś ma dzisiaj wolne to zaraz go z wyrka wyciągnę - niech się integruje z małym a nie tylko za mną beczy jak znikam z celownika
Mi potrzeba odrobiny luksusu, uf-ahh tak by chociaż Coffee spokojnie wysiorbać ...
jestem jak najbardziej za! moj mnie nugdy tak nie wyreczy bo nigdy nie bedzie mial dnia wolnego!
dziekuje za michalskiego hahahha dobrze ze moj nie widzi co ja tu pisze mimo ze siedzi niedaleko!
a też nie widziałam, żeby patrzał mi w monitor, bo był zainteresowany swoim programem w TVDaffi uważaj, bo ja też tak myslałam, a po jakimś czasie jak odeszłam od kompa (zamykając swoja przeglądarkę - T uzywa innej), to zapytał o cos co napisałama też nie widziałam, żeby patrzał mi w monitor, bo był zainteresowany swoim programem w TV