sylwik1987
Filipek
wszystkiego najlepszego TomeczkuJa rowniez dolaczam sie do zyczen a wiec: Wszystkiego najlepszego dla Tomeczka!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wszystkiego najlepszego TomeczkuJa rowniez dolaczam sie do zyczen a wiec: Wszystkiego najlepszego dla Tomeczka!!!
STO LAT dla DAMIANKA!!!Damianku ode mnie najlepsze życzenia z okazji 5 miesięcy! kocham Cie syneczku!! mama
Boż..., ja na samą myśl o tym dostaje dreszczy, mam nadzieję, że to pocenie się głowki nie ma nic wspólnego z krzywicą..
idz do pediatry i powiedz o swoich watpliwosciach
Z tego co pamietam to Asi starszy syn mial krzywice
moze zapyatj ja jak to bylo.Napewno się zapytam, zreszta do lekarza jesteśmy umówieni na czwartek, tylko najbardziej mnie wkurza to że do naurologa musze tyle czekać.., nawet prywatnie terminy wolne sa dopiero w połowie czerwca, a to pół miesiąca to mnie nie zbawi , poczekam do 7 lipca, dobrze że dostałam skierowanie, bo inaczej musiałąbym 180 zł płacićSTO LAT dla DAMIANKA!!!
Nie zamartwiaj sie za wczasuidz do pediatry i powiedz o swoich watpliwosciach
Z tego co pamietam to Asi starszy syn mial krzywice
moze zapyatj ja jak to bylo.
a my spacerowaliśmy dzisiaj po parku, byłoby miło gdyby nie komary,wkńcu musiałam założyć m na wózek moskitiere , a po kąpaniu dokładnie bejrzałam czy Filipka nie oblazł jakiś kleszcz, tye sie teraz słyszy o tym zapaleniu opon mózgowych, boleriozie, az czasem odbiera to ochotę na wycieczki po lesie,TOMUŚ I DAMIANEK KOCHA WAS CIOCIA :******
ale pustki...mnie też wywiało na spacerypogoda idealna
cudownie było poleżeć na trawce i pooglądać chmury i drzewa...ah...

Ale jakbyście słyszały jak ona kaszle to same byście błagały o ten antybiotyk! W dodatku cały dzień miała temperature powyżej 37