Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
maly szybko je i dalej kima....Kolejna mama Julki też się dołącza z życzeniami![]()

KINGUSIU sto latek!!!
jejku ... ratunku ;( wróciłam do pracy, mała z teściową a ja ... nie mogę bez niej ... tak strasznie mi jej brakujejak mała zwykle budziła się ok. 9:00 tak dzisiaj równo o 6:00 pobudka i tulka się do mnie i uśmiecha a ja ... na 7:00 do pracy ;( przyszła teściowa a mała tak strasznie jej płakała jak wychodziłam .... teraz ponoć śpi ... ciekawe czy dam radę się przestawić. W pracy nudy ... od 7:00 siedzę i piję kawę, nic nie zrobiłam bo nie ma roboty, dzisiaj jestem sama w biurze i się opierniczam a czas się wlecze strasznie ... POZDRAWIAM !!! p.s. któraś z Was już też wróciła do pracy ???
Ja też bardzo tego przestrzegam i robię na świeżo za każdym razem. Nigdy nie podaję małej mleka, które stało dłużej niż godzinę - zgodnie z zaleceniami producenta.Tak tylko podczytalam co bylo wstecz i
mea ja to mam zawsze bzika na punkcie podania zawsze świerzego cieplego mleczka
Tymbardziej ze w robie w nocy raz i to zimna juz mam nalana grzeje w garnuszku jakies 60 ml cieplej to niezdarze wsypac mlecza a juz musze wode wlac goraca wymieszac i gotowe bardzo szybko sie robi nawet nie pamietam ze w nocy wstawalam czasamimaly szybko je i dalej kima....
Ja też bardzo tego przestrzegam i robię na świeżo za każdym razem. Nigdy nie podaję małej mleka, które stało dłużej niż godzinę - zgodnie z zaleceniami producenta.
Zgadzam się w 100% z Wami laski. Mleko matki to co innego, ale mod podaję od razu po zrobieniu i jak przez godz nie wypije, to wylewam. W nocy jak mały się budził, to robiłam jak Wika (zresztą w dzień tak samo robię już z przyzwyczajenia ;-))
Mi Aluś spał teraz 3 godz
jeszcze nie mogę uwierzyć, bo ostatnio sypia po godzince tylko (aż)
potrzebuje snu jak diabli chyba...co widać po ilości 'przymałych' ubranek i rosnącej wagi adekwatnie do wzrostu ;-)bidulo ja mam jeszcze 3 tyg ale juz panikuje !!!!
Mea ja dokładnie tak jak ty:-)ale stresa mam, tym bardziej, że na nowe stanowisko ide![]()
nie mow mi o stresie i zmianach bo ja mam plan ktorego boje sie realizowac !! wszyscy mi mowia ze powinnam sprobowac a ja sie panicznie boje ruszyc temat ...
a co do mleka - ja zawsze biore poprawke na "zalecenia producenckie" bo to troche nabijanie kaski !! a problemy agatki jak sie okazuje to nie wina mleka tylko chyba jakis wirus albo cos innego bo juz 3 noc robie mleczko na biezaco i jest dalej to samo !! a tak zawsze robilam butle o polnocy i podawalam okolo 3-4 i bylo wszystko okwiec nie ma co przesadzac !! powiem jeszcze ze z moim mleczkiem to nie tak latwo bo do niego trzeba zimnej wody i potem grzania w mikrofalowce mieszanie zajmuje 10 min jak nic !! - jak bym za kazdym razem miala to w nocy robic to bym miala dupe a nie spanie !! trzeba tez czasem myslec o sobie
![]()
ja wracam za tydzień od 1 czerwca do pracy miałam juz od dzis ale na szczescie jeszzce tydzień ale wiesz ja tez sie bardzo obawiam i mysle ze najgorsze beda początki teraz non stop z maluchami a niesttey rzeczywostość inna i do pracy trzeba wrocic... ja czasami sie ciesze ze wracam ale jak odrazu pomysle ze Stas z babcia czyli jego prababcia to mi ciezko ale okaze sie za tydzień jak to przejde... u nas babcia na poczatku bedzie tylko od poniedizałku do srody a czwartek i piatek moj maz bedzie urlop brał bo ma jeszcze ze 2009 rok i musi wykorzystac wiec postanowił ze cche zostac z małym troche sie obawiam jak to bedzie ale opowiem za tydzień...jejku ... ratunku ;( wróciłam do pracy, mała z teściową a ja ... nie mogę bez niej ... tak strasznie mi jej brakujejak mała zwykle budziła się ok. 9:00 tak dzisiaj równo o 6:00 pobudka i tulka się do mnie i uśmiecha a ja ... na 7:00 do pracy ;( przyszła teściowa a mała tak strasznie jej płakała jak wychodziłam .... teraz ponoć śpi ... ciekawe czy dam radę się przestawić. W pracy nudy ... od 7:00 siedzę i piję kawę, nic nie zrobiłam bo nie ma roboty, dzisiaj jestem sama w biurze i się opierniczam a czas się wlecze strasznie ... POZDRAWIAM !!! p.s. któraś z Was już też wróciła do pracy ???