Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Nie miałam żadnych skutków ubocznychja mam regularneprobowalam brac tabletki anty ale probowalam kilka rodzaji i strasznie sie po nich czulam
a plastry ile kosztuja? dobrze sa tolerowane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie miałam żadnych skutków ubocznychja mam regularneprobowalam brac tabletki anty ale probowalam kilka rodzaji i strasznie sie po nich czulam
a plastry ile kosztuja? dobrze sa tolerowane?
Nie miałam żadnych skutków ubocznychKosztują 46zł za opakowanie. W opakowaniu 3szt. 3 szt = 3 tyg.
Ja się po ciąży uparłam, że tabletek nie chcę bo ja niestety cierpię na sklerozę hehe i bałabym się, że będę zapominać regularnego zażywania. Poza tym bałam się też skutków ubocznych. Te 46zł to dużo, ale wykupuję 2 lub 3 opakowania naraz, starcza na 2 lub 3 miesiące, jakoś jestchyba bede musiala sprobowac bo tabletki nie sa dla mnie![]()
Moja od 2 dni całkiem nagusieńkaHej lasencjeMam pytanko jak dziś ubrałyscie dzieciaczki???
Hej lasencjeMam pytanko jak dziś ubrałyscie dzieciaczki???
Ja się po ciąży uparłam, że tabletek nie chcę bo ja niestety cierpię na sklerozę hehe i bałabym się, że będę zapominać regularnego zażywania. Poza tym bałam się też skutków ubocznych. Te 46zł to dużo, ale wykupuję 2 lub 3 opakowania naraz, starcza na 2 lub 3 miesiące, jakoś jestWażne żeby wpadki nie zaliczyć bo na razie nie planujemy drugiego Skarba.
Alan podkoszulek i pampesikHej lasencjeMam pytanko jak dziś ubrałyscie dzieciaczki???
Mój w pampersie i body z krótkim i na dworzu bez czapki i się martwię, że nie przesadzamMoja od 2 dni całkiem nagusieńka![]()