reklama

Grudzień 2009

Marzka ja też przeżyłam takie coś...straszne...byłam u babci na wakacjach akurat. Same zostałyśmy w domu, a dziadek te wichurę przesiedział na przystanku :szok: bo nigdzie nie mógł się schronić :no: skończyło się połamanymi drzewami, ludziom dachy pozrywało i dom zawaliło nawet jeden :-( strasznie wyglądął świat po tej nawałnicy - drzewa jak zapałki połamane, wszystko zniszczone, prądu tydzień nie było i ciągle padało...wrrr nie chcę tego znów!

U nas była typowa trąba ludziom domy porozbierało,zresztą zobaczcie same, [video=youtube;sOEkr8MesUU]http://www.youtube.com/watch?v=sOEkr8MesUU[/video]

reklama
U nas była typowa trąba ludziom domy porozbierało,zresztą zobaczcie same, [video=youtube;sOEkr8MesUU]http://www.youtube.com/watch?v=sOEkr8MesUU[/video]

masakra! brak slow!
mi nic nie zbaierze bo ja swojego domu nie mam ale wspolczucia ludziom! czy traba cy powodz no szok!
jak wszytsko lata na tym filmiku! mam nadzieje ze u mnie takich cudow nie bedzie! az strach sie bac w week! ale nie ma co dziwic sie....

Ja się próbuję utuczyć... bo bardzo schudłam i nie podobam się sobie :-)

ja ci moge oddac troche mojego ciala.. mam go duzo.. kazdej na forum potrzebujacej by sie cos skaplo!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Trochę by się zdało zrzucić...nagimnastykuję się przy małym i zleci ;-)
Marzka straszna trąba :no: i u mojej babci taka zawitała (z burzą i wiatrem tak silnym, że krzewy bujały się o 180 st w obie strony;/)
T dziś wraca też po 18 nietypowo, ale ja mu coś odgrzeję ;-) a może już się załapie na mięsną galaretkę z warzywkami :-) wenę mam dziś na robienie dobrych rzeczy :-D

Dziewczyny, macie sposoby /maści czy coś/ na pęknięte żyłki? Bo mam trochę na udach, czerwone są /pod fiolet podchodzące/ i co by nie było widoczne nawet jak się opaliłam;/

a ja dziś zabiegana
byłam u dentysty ledwo do domku dotarłam i przyjechała położna na wizytę
Alanek waży 8.800kg trochę się zdziwiłam bo ostatnio był ważony tak ok 20 kw i wtedy miał 8 060kg
położna powiedziała że wszystko ok ale mi się wydaję że coś mało przybrał
w prezencie przywiozła Alankowi szczoteczkę do zębów+pasta i książeczki no i mam jeszcze odebrać kubek niekapek
no i zalecenia 3 razy dziennie stałe pokarmy i 3 razy mleko no i likwidować karmienia nocne na razie to drugie
muszę usiąść i pomysleć jak to wszystko ogarnąć
no i wody nie mamy od rana zlew pełen naczyń a ja nawet nie miałam butelki jak umyć żeby małemu mleko dać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry