W
wika_20
Gość
Luuuzna truskaweczki jak słodkie to poprosze garść
Ale Twoja nie Alusia
Ale Twoja nie Alusia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

CZeść dziewczyny,
mam problem mój synek w ogóle nie chce pić płynów jedyne co pije to mleko, a dziś jest straszny upał i nie idzie w niego wmusic ani kropelki.
Ten problem mam już w zasadzie od początku ani woda ani woda z glukozą nie wspomnę już o herbatce czy soczku.
Czy któraś z was miała bądź ma podobny problem. Proszę o radę.
aaaa no pisałyśmy o tym na zamkniętym i nie mogłam zczaić wybacznie kupiłam jeszcze, bo finansowo byśmy nie wyrobili (to dość drogie jest...) musiałam najpierw małemu leki kupić. Ale spróbuję na pewno
![]()
Luuuzna truskaweczki jak słodkie to poprosze garść![]()
Ale Twoja nie Alusia![]()
Martynka jak zawsze uwielbiała wszystkie słoiczka tak dziś o mało nie zwymiotowała po paru łyżeczkach z Bobovity - rosołek na cielęcince z ryżem. W ogóle okropny miał zapach, ale tak ma większość słoiczków, sądziłam, że jak zawsze jej zasmakuje nowy przysmak a tu proszęMoże spróbuj słoiczek z gerbera, ponoć dużo lepsze w smaku niż bobovita;-)
o kurde...... straszne co się dzieje!Słyszałyście prognoze pogody na sobotę mają ścierać się dwa fronty i ma byc powtórka z zeszłego roku czyli trąba powietrzna w zeszłym roku uderzyła w moje miasto zobaczymy gdzie tym razem kolejne nieszczęście a jeszcze powodzie się nie skończyły :-(
U Martynki też ich bardzo dużo. Nic dziwnego w taką pogodę. Mała calutki dzień goła leży a i tak się poci, wiadomo.Kasia mój ma całe plecy obsypane potówkami... w pokoju jest 27 stopni, teraz leży w samej pieluszce, więc u Igorka ja bym obstawiała jednak potówki.
Ja jadłam wczoraj z truskawkami, winogronkami i bitą śmietaną, mniammm!Laski macie ochotę na zimną galaretkę?:-)
bo nigdzie nie mógł się schronić
skończyło się połamanymi drzewami, ludziom dachy pozrywało i dom zawaliło nawet jeden :-( strasznie wyglądął świat po tej nawałnicy - drzewa jak zapałki połamane, wszystko zniszczone, prądu tydzień nie było i ciągle padało...wrrr nie chcę tego znów!