• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
CZeść dziewczyny,
mam problem mój synek w ogóle nie chce pić płynów jedyne co pije to mleko, a dziś jest straszny upał i nie idzie w niego wmusic ani kropelki.
Ten problem mam już w zasadzie od początku ani woda ani woda z glukozą nie wspomnę już o herbatce czy soczku.
Czy któraś z was miała bądź ma podobny problem. Proszę o radę.

Ja mialam identyczny problem. Julka nie chciala absolutnie nic pic. Ja skutecznie codziennie jednak dawalam jej picie oczywiscie nie na sile. Jak nie chciala to odstawialam. W koncu zmienilam butelke i tak ja do tej pory mleko pije w TT butelkach to picie dostaje w Avencie i pije chetnie wszystko, poczynajac od wody przez soczki az po herbatki.

Może spróbuj słoiczek z gerbera, ponoć dużo lepsze w smaku niż bobovita;-)
Martynka jak zawsze uwielbiała wszystkie słoiczka tak dziś o mało nie zwymiotowała po paru łyżeczkach z Bobovity - rosołek na cielęcince z ryżem. W ogóle okropny miał zapach, ale tak ma większość słoiczków, sądziłam, że jak zawsze jej zasmakuje nowy przysmak a tu proszę:)

reklama
Marzka ja też przeżyłam takie coś...straszne...byłam u babci na wakacjach akurat. Same zostałyśmy w domu, a dziadek te wichurę przesiedział na przystanku :szok: bo nigdzie nie mógł się schronić :no: skończyło się połamanymi drzewami, ludziom dachy pozrywało i dom zawaliło nawet jeden :-( strasznie wyglądął świat po tej nawałnicy - drzewa jak zapałki połamane, wszystko zniszczone, prądu tydzień nie było i ciągle padało...wrrr nie chcę tego znów!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry