reklama

Grudzień 2009

mi pediatra powiedzial ze rosolek moze jesc ten co i ja jem :) mowila ze kiedys dzieci jadly o wiele wczesniej takie produkty:) moja siostra jest wczesniakiem w 7 mies sie urodzila i lekarz mojej mapie kazal wszytko dawac z miesiecznym wyprzedzeniem:) Alanowi leci 7 miesiac i moge powiedziec ze praktycznie je wszytko,truskawki,zupy,ziemniaczki,,mieso,nic mu nie jest,nie ma uczulenia i tyc tez nie tyje od tego:)

reklama
Kasia mój ma całe plecy obsypane potówkami... w pokoju jest 27 stopni, teraz leży w samej pieluszce, więc u Igorka ja bym obstawiała jednak potówki.

U nas dzis 30 pokazuje masakra no ja mam nadzieje ze to to... moj tez spiocha w samej pieluszce wlasnie...
normalnie sie kleimy do siebie masakra... a boje sie wiatraka wlaczyc zeby go nie przewiało... tymbardziej ze syropek pije na gardełko....

Aga a co mi radziłaś, bo nie pamiętam :sorry:
Fikusek jestem pod wielkim wrażeniem, że nie ma uczulenia na nic Twój Alanek! Truskawki są baardzo alergizujące :tak: a rosołek taki z przyprawami i solą i pieprzem? moja pediatra, choć wiekowa babka, z miesięcznym opóźnieniem kazała dawać wszystko...ale ja dałam wcześniej :tak:
Wikuś potówki na bank :tak: Alusiowi chyba też wyskoczyło parę :dry:
Laski macie ochotę na zimną galaretkę?:-)

Aga a co mi radziłaś, bo nie pamiętam :sorry:
Fikusek jestem pod wielkim wrażeniem, że nie ma uczulenia na nic Twój Alanek! Truskawki są baardzo alergizujące :tak: a rosołek taki z przyprawami i solą i pieprzem? moja pediatra, choć wiekowa babka, z miesięcznym opóźnieniem kazała dawać wszystko...ale ja dałam wcześniej :tak:
Wikuś potówki na bank :tak: Alusiowi chyba też wyskoczyło parę :dry:
Laski macie ochotę na zimną galaretkę?:-)

Poprosze i do tego zimna coca cole z lodem :D ehehhe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry