fikusek1988
Mama Alanka:)
mataka a tak w ogole to mieszkamy w sumie nie daleko siebie
ja jestem z Kraśnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze a powiedzcie mi alseczki jak to jest z tymi czapkami bo moj maly ma cieniutka ale z uszami i chcialam mu juz ubierac taka z daszkiem albo kapelusik bez uszek a moja mama mi ciagle gledzi ze uszy maja byc przykryteNo i juz sie boje czy go nie zawieje jak ma ucho odkryte ale chyba to zapalenie uszek to od kataru bardziej niz zawiania? W cieply dzien to chyba glowka powinna byc lekko okryta od slonca a nie uszy co?;-)
No właśnie się zastanawiałam czy ot tak mogą uszka być odstające? Martynka zawsze miała normalne, że się tak wyrażę, a ostatnio mam wrażenie, że się robią ciuteńkę po tatusiu/tatko ma odstające z leksza/
... A już patrzeć nie mogę jak dzieciom zakłada się czapeczki w sposób,że uszka odstają jak radarki...no nie moge!

...hmmmmm znam z autopsji;-)mataka ja raz kupilam sloiczek bo bylam gdzies i maly akurat chcial jesc,oczywiscie nie tknal i ja jak sprobowalam to wcale mu sie nie dziwie. Sama mu gotuje obiadki i te mu smakujei nie zdarzylo mu sie zeby zwrocil
Moze warto sprobowac dac takiego domowego obiaku
![]()
Ja zawsze wszystko wyłaczam z prądu
Właśnie mi koleżnka napisała,że u niej grad spadł wielkości sliwek:-(
W domu tak gorąco,że prawie nago chodzimy;-)hihiihih