• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

hej moka:)
lanjaa ja sloiczkow nie kupuje::) wole sama ugotowac:) wychodzi taniej bo jak robie rosolek to ma na 2-3 dni no i reszta rodziny tak samo:)
niestety mam tylko tyle kasy co z wychowawczego,a nie jest tego wiele, no i jak moj byly laskawie zaplaci alimenty.

ja mam taki pomysł zeby gotowac wode w garnku na to siteczko z marchewa np i bedzie sie gotowało niby na parze, ale nie wiem czy to wyjdzie..bo to zdrowiej a kolejny sprzet w kuchni mi sie niezmiesci juz chyba..mam pytanie jak gotujesz np marchewe to dajesz sama marchewe czy z czyms jakas oliwa np?

reklama
fikusek no faktycznie mamy dosc blisko:)):):)

ja zaraz spadam na spacer.. albo racezj na szukanie sklepu z duperelami do mebli.... mam rozsuwna szafe i mi sie prowadnice rozpier.............. gdzie ja to teraz znajde....

o to ja nie wiedzialam ze sie nie powinno:) moj Alan jnuz dluzszy czas je zupy te co i ja :) nie wszystkie oczywiscie,ale jakis rosolek czy warzywna to wcina:) ale chyba w tych sloiczkach tez jest sol? czy nie? bo wiem ze czytalam sklad ale nie pamietam

Może spróbuj słoiczek z gerbera, ponoć dużo lepsze w smaku niż bobovita;-)
ooo tak moj wcina tylko gerberki....zaden inny mu nie podejdzie:)
o to ja nie wiedzialam ze sie nie powinno:) moj Alan jnuz dluzszy czas je zupy te co i ja :) nie wszystkie oczywiscie,ale jakis rosolek czy warzywna to wcina:) ale chyba w tych sloiczkach tez jest sol? czy nie? bo wiem ze czytalam sklad ale nie pamietam
nie ma tam soli:)

a moj wczoraj zjadl troche mleka rano potem o 16 pol sloika zupy i wieczorem 30ml.....
o 6 dzis zjadl 150 mleka i teraz znow nie chce jesc..;/

marudzi caly czas..nie chce spac...wczoraj wstal o 5:30 spal poltorej godziny w dzien i poszedl spac o 22:30....

ja juz nie iwem co to...
chyba nie zeby???

hehe my tez ciepłolubni :) zastanawiamy się nawet nad cieplejszym klimatem na stałe....i nie martw się i do nas upały nadejdą ....i dłużej będą się utrzymywać:)

My tez juz mielismy takie refleksje :tak: Oj, mam ogromna nadzieje na te upaly. Szczerze mowiac nie slyszalam jeszcze o tych optymistycznych prognozach ale juz sie ciesze na sama mysl. Normalnie jakiejs depresji mozna sie dzis nabawic jak sie wyglada sie przez okno. Dziewczyny w Polsce cieszcie sie z pieknej pogody :cool2:

reklama
i czytam o wit d...
ja juz nie wiem co z nia zrobic..
glowa mus ie poci nawet jak nie je...
jak spi to ma mokre wlosy...

jak jest cieplo i spedza mimo wszystko jakis czas na sloncu to nie daje wit d bo dostaje wibovit w ktorym ona tez jest...
devikap daje tylko w takie dni kedy nie jestesmy na dworze...

a wy jak robicie??

przeczytalam ze niedobor wit d to potliwosc glowki, rozlany brzuch i falda na nadgarstku to wszystko ma...

ale z drugiej strony nadmiar to brak apetytu rozdraznienie czy tez zaparcia ktore tez ma..??

swiruje teraz??

co o tym myslicie dawac nie dawac jak dawac??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry