karnitynka1982
Fanka BB :)
Szymek wprawdzie nie je az tak malo jak Twoj danielek Cherie ale tez mu sie od paru dni apetyt popsul;/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Maciek trochę się zdziwił, ale mu się spodobało... u nas dzisiaj 34 stopnie w cieniu
jak nie leje to jest skwar
NO i juz sie boje czy go nie zawieje jak ma ucho odkryte ale chyba to zapalenie uszek to od kataru bardziej niz zawiania? W cieply dzien to chyba glowka powinna byc lekko okryta od slonca a nie uszy co?;-)hejKurcze a powiedzcie mi alseczki jak to jest z tymi czapkami bo moj maly ma cieniutka ale z uszami i chcialam mu juz ubierac taka z daszkiem albo kapelusik bez uszek a moja mama mi ciagle gledzi ze uszy maja byc przykryteNO i juz sie boje czy go nie zawieje jak ma ucho odkryte ale chyba to zapalenie uszek to od kataru bardziej niz zawiania? W cieply dzien to chyba glowka powinna byc lekko okryta od slonca a nie uszy co?;-)
oooo fuuuu ja nawet swojegpo dziecka w usta staram sie nie calowac...
aa oblizac smoczek okropiemstwo!!!
QUOTE]
Staram sie nie całowacdla mnie to dziwne ja sie nie moge oprzec zeby nie cmokac moje pięknosci w te cud usteczka i sobie cmokam poki maly jest i mi pozwala hehe ale co do smoczka to jeszcze nigdy nie oblizalam i mu nie dalam... jak cmokam w usta to przeciez nie ze slina raczej on da mi swoja hehehe
Dolaczam sie do zyczen ,,100 latek dla Haneczki!!!!:-):-):-):-)
I tych spoznionych rowniez
u nas niejedzenia ciąg dalszyna dziś zjadł pół małego gerbera i 70 ml mleka...
U nas to samo po 50 ml czasemmm 90 ml obiadku poł sloiczka owocow tez cos malo... osttanio .... moze zeby ?ale kresek bialych nie widze
WITAM SIE W TEN UPALNY DZIEN!!! ja juz mam dosc lata ... ogolnie nie za bardzo lubie czlowiek zgrzany komary wieczorem dokuczaja ehhh jeszcze nad jeziorkiem to niech dokucza lato:-) ale nie w domu w bloku...
U nas Igor zrezygnowal juz od tygodnia z karmienia nocnego je o 19 potem az o 7 no ale za to budzi sie w nocy raz i wypija butle herbatki byla jaka aby w miare zimna tak u nas goraco duszno ...
pozatym nadrobilam was mezus w pracy maly wlasnie co zasnal ...
poodkurzalam podlogi umylam upichcilam cos chodniczki uprane cos mnie na sprzatanie wzielojutro mam zamiar trzasnac okna i kwiatki umyc :-) co to sie ze mna dzieje
a co tam u was:-) ?? wiecej ??
biore do gory nie wiaze pod szyja osttanio wogole czapeczki chyba ze wychodzimy wieczorem to na uszy to zakladam...