reklama

Grudzień 2009

o rany aga i on tam ciagle siedzi??

No chyba siedzi:-D:-D:-D Chyba ze wydostał się na wolność gdzieś koło silnika:baffled:No nie idzie tam w żaden sposób dojść...gorzej jak biedny tam zdechnie i będzie smród w aucie dodatkowo:szok::szok::szok: A mnie zabije:-D
laski....
alez zycie jest dziwne...dopiero co pisalam do cherie o tym niejedzeniu jej synka a tu prosze wczoraj 21:30 - 30ml, 5 rano- 50ml, 10- tylko 50ml...
maly nie chce jesc...
nie wiem czemu ciagle placze...
goraczki nie ma....tylko troszke kataru ale to juz 4 dzien z katarem wiec juz ten najgorszy za nami....
nie wiem co mu....;/

na spacer sie wybieralam ale ryk w wozku i gdzie jechac z taka syrena??:)

To jest nas widzę więcej z tym niejedzeniem...ale Tomek nawet cyca pociągnie góra 5 min i koniec..odwraca głowe i już! I nawet nie wydaje się głodny:szok: A o zupkach mogę zapomnieć:no: Ale u nas to chyba z gorąca bo wieczorem 200 kaszki wypije...
Kurcze a powiedzcie mi alseczki jak to jest z tymi czapkami bo moj maly ma cieniutka ale z uszami i chcialam mu juz ubierac taka z daszkiem albo kapelusik bez uszek a moja mama mi ciagle gledzi ze uszy maja byc przykryte:baffled: NO i juz sie boje czy go nie zawieje jak ma ucho odkryte ale chyba to zapalenie uszek to od kataru bardziej niz zawiania? W cieply dzien to chyba glowka powinna byc lekko okryta od slonca a nie uszy co?;-)

Hani uszy zakrywałam chyba do roczku, bo A się darł:-D;-)
A teraz Tomek zwykle jest bez czapeczki, chyba że wiem że może na niego słoneczko świecić to daję kapelusik, no a jak jest brzydka pogoda lub wieje to uszy zakrywam:tak: A tak to nie ma co przesadzać..nawet w cieniu moim zdaniem kapelusik może grzać w główkę
STO LAT DLA HANII !!!! rówieśniczki mojej Julki :-)
Buziaczki i od nas

Ciekawe jak tam Marta w pracy!

Ostatnia edycja:
reklama
wika jestem Anka milo mi:) w sumie to sie chyba nie przedstawilam az mi glupio:( mam 22 lata:)

Dziewczyny musze sie pochwalic ze i moj Alan dzis na troszke juz stal na czworaka:) troszke lazal na brzuszku i mu sie udalo:) nawet gibal sie w przud i tyl:)

wika jestem Anka milo mi:) w sumie to sie chyba nie przedstawilam az mi glupio:( mam 22 lata:)

Dziewczyny musze sie pochwalic ze i moj Alan dzis na troszke juz stal na czworaka:) troszke lazal na brzuszku i mu sie udalo:) nawet gibal sie w przud i tyl:)
i moj Antek tez dzis tak zrobił:-)ale dupka latala mu jak galareta! ja wolalam do niego a on patrzyl na mnie i sie smial i powoli ruszal do przodu:-Dśmieszny hihih

Witam się popołudniowo, my też po szczepieniu 3 dawka WZW, w sumie to też nie płakał trochę się skrzywił i poczerwieniał i tyle, potem spał chyba ze dwie godziny i teraz też już przysypia. Witam nową koleżankę Anię.

coma wszystkiego naj dla juleczki....
wybacz ze zapomnialam o Tobie ale ja zawsze patrze na liste dzieciaczkow i stad wiem kto kiedy co i jak a Ciebie niestety na liscie nie ma..
moglaby Mea ja uzupelnic.. bo sa tam bledy....

Ratunku Alanek zaczł ssać kciuka
no masakra do tej pory nie ssał a teraz co chwilkę mu kciuka z bużki wyciągam
czy możliwe że to może mu ząbki idą (jeszcze niema)a może dlatego że oduczam od cyca i teraz pije mleczko tylko rano i po południu może brakuje mu czegoś sama nie wiem jak myślicie? co robić?

reklama
Ratunku Alanek zaczł ssać kciuka
no masakra do tej pory nie ssał a teraz co chwilkę mu kciuka z bużki wyciągam
czy możliwe że to może mu ząbki idą (jeszcze niema)a może dlatego że oduczam od cyca i teraz pije mleczko tylko rano i po południu może brakuje mu czegoś sama nie wiem jak myślicie? co robić?

byc moze mu brakuje. A smoka ma?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry