ulenka7883
mamusia Antolka:)))
gryzc bez zebow,to dopiero sztuka!!!!!!!!!!No niezly aparat ten moj ziec! Chrupki wsuwac i to gryzac...no rewelacja!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gryzc bez zebow,to dopiero sztuka!!!!!!!!!!No niezly aparat ten moj ziec! Chrupki wsuwac i to gryzac...no rewelacja!

moj na poczatku byl na enfamilu tez dobre,ale przeszlismy na nan jak zaczal wcinac puszke na 2 dni a puszka enfamilu 29zl! bys,y zbankrutowali przy tym moim glodomorze!my jestesmy na Bebiko,ono jest slodkie w smaku,NAN nie chcial pic,jak sprobowalam to jest gorzkawie w porownaniu do bebikomi sie wydaje ze to kwestia przyzwyczajenia moj od urodzenia jest na bebiko i inne mu nie smakuja
![]()

my jestesmy na Bebiko,ono jest slodkie w smaku,NAN nie chcial pic,jak sprobowalam to jest gorzkawie w porownaniu do bebikomi sie wydaje ze to kwestia przyzwyczajenia moj od urodzenia jest na bebiko i inne mu nie smakuja
![]()
moj na poczatku byl na enfamilu tez dobre,ale przeszlismy na nan jak zaczal wcinac puszke na 2 dni a puszka enfamilu 29zl! bys,y zbankrutowali przy tym moim glodomorze!![]()
moj na poczatku byl na enfamilu tez dobre,ale przeszlismy na nan jak zaczal wcinac puszke na 2 dni a puszka enfamilu 29zl! bys,y zbankrutowali przy tym moim glodomorze!![]()
A miałas nan ha czy active? I kiedy mam wprowdzić to mleko następne jeśli Hania ma teraz 6 miesięcy to już ten czas czy jeszcze nie. Może to głupie pytanie ale co oznacza skonczone 6 miesięcy? Ze ma 6 miesięcy i 1 dzień czy raczej 7 miesiecy i 1 dzień?
mialam HAA miałas nan ha czy active? I kiedy mam wprowdzić to mleko następne jeśli Hania ma teraz 6 miesięcy to już ten czas czy jeszcze nie. Może to głupie pytanie ale co oznacza skonczone 6 miesięcy? Ze ma 6 miesięcy i 1 dzień czy raczej 7 miesiecy i 1 dzień?
hehe moj tez tk jad dlatego zaczelam od najtanszegono i zostalo to bebiko
teraz je duzo innych rzeczy wiec mleka juz starcza na wiecej
kurde dziewczyny,tak sobie patrze na te wasze suwaczki ze jestes juz tyle i tyle po slubie,jak piszecie o swoich mezach to az mi sie smutno robija to sama jestem
i spacery tez samotne z Alankiem.
Jak dla mnie to 6 miesiecy i 1 dzien.
mialam HAno moj juz jakis czas pije 2
pisze tem po 6 mies czyli rozumie ze od poczatku 7mozna dawac![]()