fikusek1988
Mama Alanka:)
gratuluje rozsadnej decyzjiNo to ja tez sie przyznam ze kiedys palilam a ze Julcia planowana byla to ja zanim zaczelismy sie starac rzucilam (dokladnie w sierpniu 2008 a o Julci dowiedzialam sie w kwietniu 2009).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gratuluje rozsadnej decyzjiNo to ja tez sie przyznam ze kiedys palilam a ze Julcia planowana byla to ja zanim zaczelismy sie starac rzucilam (dokladnie w sierpniu 2008 a o Julci dowiedzialam sie w kwietniu 2009).

no to super ze mialas taka silna wole zeby szybciej skonczyc z tym...Antos tez byl planowany ale ja wczesniej jakos nie potrafilam...:-(No to ja tez sie przyznam ze kiedys palilam a ze Julcia planowana byla to ja zanim zaczelismy sie starac rzucilam (dokladnie w sierpniu 2008 a o Julci dowiedzialam sie w kwietniu 2009).
czesc :0 u nas masakra!!!!!!!!moje dziecie ryczy pcha wszystko do buzki,,, spac nie bardzo moze w dzien a jak juz zasnie budzi sie z wrzaskiem po 15 minutach.... niech te zeby szybciej wychodza!!!!!!!!!!!
Ojej no to biedne wy obie...ale ja mysle ze jak tak sie zachowuje to na dniach zobaczysz jakies zebole no i zyczymy z Julcia Twojej corci wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesiecy!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)