• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
u nas ok :-)to juz wiesz co ten twoj ziec wyprawial nad ranem!!! nie zly z niego gadula nocny:-DA moze on wolal poprostu Juleczke a my go nie rozumielismy hehe Za to Juleczka slicznie dzisiaj spala...moze oni tak beda na zmiane?:-D
a ja dzis humorek bardzo dobry i mam nadzieje ze tak zostanie:tak:

u nas ok :-)to juz wiesz co ten twoj ziec wyprawial nad ranem!!! nie zly z niego gadula nocny:-DA moze on wolal poprostu Juleczke a my go nie rozumielismy hehe Za to Juleczka slicznie dzisiaj spala...moze oni tak beda na zmiane?:-D
a ja dzis humorek bardzo dobry i mam nadzieje ze tak zostanie:tak:

Oj ta Julka... wyspala sie i tyle energii miala ze myslalam ze zacznie zaraz raczkowac ... pelza po calym kocu i macie i na dywan juz wypelznac jej sie udaje hehehe

Oj ta Julka... wyspala sie i tyle energii miala ze myslalam ze zacznie zaraz raczkowac ... pelza po calym kocu i macie i na dywan juz wypelznac jej sie udaje hehehe
Antek akurat robi to samo:-Dnia nadazam za nim! chwile jest na kocu za moment na macie a jescze po paru sek juz pod lawa! musze uwazac co by mi z domu nie spierniczyl heheh

A moj dla odmiany siedzi przy lozeczku i ciagnie za sznureczki od ochraniacza:D juz chyba z pol godz:) zaraz ide W KONCU wywolac zdiecia od mojej ciazy do teraz:) chyba z 700 zdiec jest:D wczoraj do nocy zgrywalam je na plyte:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry