Kala83
Mama Julki :)
a tak w ogole to witam sie babeczki moje kochane:-)
hej hej!
co tam slychac u mojego ziecia i jego rodzicow??
*edit* wlasnie czytam na zamknietym hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a tak w ogole to witam sie babeczki moje kochane:-)
A moze on wolal poprostu Juleczke a my go nie rozumielismy hehe Za to Juleczka slicznie dzisiaj spala...moze oni tak beda na zmiane?

u nas ok :-)to juz wiesz co ten twoj ziec wyprawial nad ranem!!! nie zly z niego gadula nocnyA moze on wolal poprostu Juleczke a my go nie rozumielismy hehe Za to Juleczka slicznie dzisiaj spala...moze oni tak beda na zmiane?
a ja dzis humorek bardzo dobry i mam nadzieje ze tak zostanie![]()
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych szesciomiesieczniakow:
Danielka od Cherie, Alanka od Oli i Kubusia od Madziary!!!
Antek akurat robi to samoOj ta Julka... wyspala sie i tyle energii miala ze myslalam ze zacznie zaraz raczkowac ... pelza po calym kocu i macie i na dywan juz wypelznac jej sie udaje hehehe
nia nadazam za nim! chwile jest na kocu za moment na macie a jescze po paru sek juz pod lawa! musze uwazac co by mi z domu nie spierniczyl hehehWszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych szesciomiesieczniakow:
Danielka od Cherie, Alanka od Oli i Kubusia od Madziary!!!
Antek akurat robi to samonia nadazam za nim! chwile jest na kocu za moment na macie a jescze po paru sek juz pod lawa! musze uwazac co by mi z domu nie spierniczyl heheh

oka nie mogę odwrócić, bo od razu jest w innym miejscu 
hehe takie maluchy a juz hca wlasnymi sciezkami pelzacUważam sezon pełzania za otwarty
Alek oszalał tak samooka nie mogę odwrócić, bo od razu jest w innym miejscu
![]()