fikusek1988
Mama Alanka:)
no noremalna drozdzowkajezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no noremalna drozdzowkajezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!
Odmeldowuje sie tutaj takze i ja:-)fajnie ze jest juz tutaj co czytac:-)
Napisze cos wiecej wieczorkiem bo erazmusze uciekac;-)
P.s przyszły moje buciki:-)sama mina mowi wszystko:-)poprawilam sobie troche humora:-);-)
To chyba chłopaki tak mająAli zje obiad i zaraz mnóstwo chrupek i na to butle soku
![]()
mi kumpela powiedziala ze wlasniej jej lekarka kazala wczesniej dac 3 bop tez nie chciala jej cora pic mleka,a tak to sa smaki do wyboru i mozna kombinowac,bo jednak chce zeby chociaz raz dziennie ta butle wypil mleka.Co do mleka to z musu kupiłam Aleksowi gerber bo bebiko zabrakło i dobrze że tak się stałoAli jak spróbował tego mleka to aż mlaskal i robił mmm
no i my już od 2 tyg na trójce jedziemy bo tak pielęgniarka środowiskowa zaleciła
mniam mniam...kurcze chyba zrobie jutro ;-)a ty mi na gołąbkiostatnio robię skrzydełka z pikantna panierka z kamisa i pieprzem cayenne uwielbiam
![]()