fikusek1988
Mama Alanka:)
no noremalna drozdzowkajezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no noremalna drozdzowkajezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!
Odmeldowuje sie tutaj takze i ja:-)fajnie ze jest juz tutaj co czytac:-)
Napisze cos wiecej wieczorkiem bo erazmusze uciekac;-)
P.s przyszły moje buciki:-)sama mina mowi wszystko:-)poprawilam sobie troche humora:-);-)
To chyba chłopaki tak mająAli zje obiad i zaraz mnóstwo chrupek i na to butle soku
![]()
mi kumpela powiedziala ze wlasniej jej lekarka kazala wczesniej dac 3 bop tez nie chciala jej cora pic mleka,a tak to sa smaki do wyboru i mozna kombinowac,bo jednak chce zeby chociaz raz dziennie ta butle wypil mleka.Co do mleka to z musu kupiłam Aleksowi gerber bo bebiko zabrakło i dobrze że tak się stałoAli jak spróbował tego mleka to aż mlaskal i robił mmm
no i my już od 2 tyg na trójce jedziemy bo tak pielęgniarka środowiskowa zaleciła
mniam mniam...kurcze chyba zrobie jutro ;-)a ty mi na gołąbkiostatnio robię skrzydełka z pikantna panierka z kamisa i pieprzem cayenne uwielbiam
![]()