• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

jezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!
no noremalna drozdzowka:) moj ma niezly apetyt al gruby nie jest,2 kanapki tez potrafi zjesc z rana na sniadanie. i Dodam ze moj mleka nie je prawie wcale,mamuy teraz bebiko 3 bananowe to tego czasami sie napijie bo zwyklego juz od dluzszego czasu nie chcial.

reklama
Odmeldowuje sie tutaj takze i ja:-)fajnie ze jest juz tutaj co czytac:-)
Napisze cos wiecej wieczorkiem bo erazmusze uciekac;-)
P.s przyszły moje buciki:-)sama mina mowi wszystko:-)poprawilam sobie troche humora:-);-)

Co do mleka to z musu kupiłam Aleksowi gerber bo bebiko zabrakło i dobrze że tak się stało:) Ali jak spróbował tego mleka to aż mlaskal i robił mmm:) no i my już od 2 tyg na trójce jedziemy bo tak pielęgniarka środowiskowa zaleciła

Co do mleka to z musu kupiłam Aleksowi gerber bo bebiko zabrakło i dobrze że tak się stało:) Ali jak spróbował tego mleka to aż mlaskal i robił mmm:) no i my już od 2 tyg na trójce jedziemy bo tak pielęgniarka środowiskowa zaleciła
mi kumpela powiedziala ze wlasniej jej lekarka kazala wczesniej dac 3 bop tez nie chciala jej cora pic mleka,a tak to sa smaki do wyboru i mozna kombinowac,bo jednak chce zeby chociaz raz dziennie ta butle wypil mleka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry