reklama

Grudzień 2009

reklama
My jakieś 1,5 miesiąca temu wyekspediowaliśmy Misię do jej pokoju, a dopiero teraz zaczynam spać spokojniej (choć niania non stop chodzi przez całą noc a i tak słyszę jak się odwraca w pokoju obok ;-)). Z resztą sama też zaczyna przesypiać na nowo całą noc, więc jest ok. Nie wiem czy to wygodniej czy nie, że śpi sama. Bardziej się wysypiałam jak była z nami jednak, bo nie musiałam kilka razy w nocy lecieć i uspokajać.
A na poduszce śpi odkąd skończyła jakieś 3-4 miesiące, bo ulewała. Teraz niedawno za to dostała "dużą" poduchę (na szerokość łóżka i bardziej puszysta niż te dziecięce).
A tak na marginesie - witajcie znowu! :-D

Tran pije bez problemu i starsza i młodsza

misio a jak z wit. D, tran ją posiada , podajesz jeszcze dodatkowo? właśnie zakupiłam tran i nie wiem jak z tą wit.D. Poza tym pani w aptece powiedziała że najlepiej tran podawać na jesień bo wtedy juz nie ma takiego nasłonecznienia a to też wzmaga produkcję wit D i że w okresie wiosenno-letnim nie powinno się podawać tranu. Juz nie wiem jak to ma być

hej dziewczęta:) czy Wasze maleństwa śpią na poduszce już??? bo moja cały czas na płaskim i na dodatek jeszcze nie spała w swoim łóżeczku ani razu, śpi ze mną,,,jakoś nie mogę jej wyekspediowac do jej pokoju, mam z tym problem:))

jula od poczatku spala na tej plaksiej poduszce....
a jak spi u nas to spi na anszych.. ona uwielbia duze puchate poduchy.
teraz kupimy kolejny zestaw poscieli i sa tam wieksze i grubsze te poduszki.. moze bedzie spac spokojniej....

Daffi jak wyekspediuję małą do jej pokoju to dam jej poduszką, mamkupiony dla niej zestaw pościeli podobnie jak łóżeczko w którym jeszcze nie spała, ma tam materac kokosowo-gryczany który po pół roku leżenia przewróciłam na drugą stronę hahaha:-D i tak sobie leży:-)

halooo kochane gdzie Was wywiało?????:-D

wracam do tematu butów tym razem na wiosnę...mają być za kostkę i sznurowane czy jakie??? bo jest tyle że nie wiem....na takie pierwsze chodzenie po dworze to chyba muszą byc w miarę lekkie??? i jaka firma? te z bartka chyba są solidne

Hidi ponoć Bartek już nie jest wart tej ceny...zepsuły się buciki:)
Ren-but i befado...ja z tego bedę szukała bo jest przystepna cena i dobrze zrobione buciki:)

Tran piją ale witaminy D już nie podaję.Jak na razie Gabrysia mało wychodzi na spacer tylko w żlłobku i to na krótko a słońca mało.W lato nie będę dawała.

reklama
Gabi śpi na poduszce ,bo wiecznie ma ostatnio katar.Zaczęła tak po roku.Też musimy się wybrać po buciki i do ortopedy bo jeszcze nie byliśmy od czasu jak zaczęła chodzić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry