Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej Mamuśki. Długo mnie nie było :] w tamtąsobotę świadkowałam na ślubie - dałam radę :d impreza do 5 rano)) wszystko okej było, tylko mi oczywiściew nogi spuchły ale na szczęście w niedziele
![]()
dzisiaj byłam u doktorka) wszystko okej, macica sie nie napina, nie boli nic
a co najważniejsze![]()
CHŁOPAK
bardzo chciałam synka, i mam
![]()
![]()
Aga6671
dziękuję, ja też często na allegro kupuję szczególnie dzieciom.![]()
Ja już 2 razy powydawałam wszystko a teraz to od nowaJa bylam taka madra ze, wszystko porozdawalam i musze wszystko kupowac od nowa:-(.Chociaz trzeba przyznac ze strasznie przyjemne jest kupowanie dla dzidzusia![]()

No to gratuluję syneczka:-) I extra, że wsjo gra:-)hej Mamuśki. Długo mnie nie było :] w tamtąsobotę świadkowałam na ślubie - dałam radę :d impreza do 5 rano)) wszystko okej było, tylko mi oczywiściew nogi spuchły ale na szczęście w niedziele
![]()
dzisiaj byłam u doktorka) wszystko okej, macica sie nie napina, nie boli nic
a co najważniejsze![]()
CHŁOPAK
bardzo chciałam synka, i mam
![]()
![]()
Piesek mojej mamy to rekordzistkaNo to masz wszytsko czego potrzeba ,kanarki ktore slicznie spiewaja ,rybki ktore uspokajaja ,pieski z ktorymi mozna poszalec i ktore sa zawsze bezsinteresowne .Wspolczuje ze piesek chory ,niekiedy jest bardziej zal zwierzat niz ludzi ,moj piesek dozyl 13 lat.

super! podwójne szczęście ich czekaTak w ogóle właśnie się dowiedziałam, że znajomi, którzy są po in vitro (2 lata prób naturalnych i nic) spodziewają się bliźniaków!!!!))))) Jupi! Udało się za 1 razem
![]()
ja to samoOj nie ladnieja mówie na cole odrdzewiacz

ja pierwszy raz u ginki byłam w 4tyg ciążya w 5 już miałam założoną karte..
a jak wyglądają te wasze zaświadczenia? ja nie mam żadnego zaświadczenia tylko samą karte ciąży