Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A dziewuszki, przyjęłybyście mnie na wątek zamknięty? Tak skromnie o zaproszenie chciałam poprosić. Chociaż nie udzielam się jakoś czesto i jeśli nie dostanę to tez zrozumiem
ok juz wiecej nic nie piszmy...Wczesniej dziewczyny tez pisaly, dlatego i ja zdecydowalam sie napisac, bo nie bylo mi łatwo...a tu zawsze znajde slowo otuchy i wszytskie glupie mysli mi mijaja...
ja wlasnie tez mam sentyment i mi szkoda wywalic ... a za chwile bedzie mial 2 lata!!

Moj bukiecik bedzie niedlugo mial 4 latka,tez trzymam i szkoda go wyrzucic tylko ze jest u moich rodzicow w moim dawnym pokoiku:-)tam nikomu nie przeszkadza,jest pieknie zasuszony wiec ladnie sie prezentuje na meblach,no moze troche sie zakurzył![]()
Juz jestem i juz wysylam zaproszenieto musisz czekac na asie![]()
Zaprosznie wysłane ,PozdrawiamA dziewuszki, przyjęłybyście mnie na wątek zamknięty? Tak skromnie o zaproszenie chciałam poprosić. Chociaż nie udzielam się jakoś czesto i jeśli nie dostanę to tez zrozumiem