reklama

Grudzień 2009

reklama
tu duzo zalezy od lekarza bo znam lekarzy ktorzy na fundusz przyjmuja i sa rewelacyjni !!! nigdy nikogo nie olali i do wszystkich podchodza jak do ludzi
a znam konowlow /moglabym przynajmniej 2 przyklady przytoczyc z nazwiska/ ktorzy kasuja taka kaske ze glowa peka do tego kieruja na badania d innych lekarzy ktorzy im odpalaja dzialke od jego pacjetek!!! wizyta kosztuje min 150 zl plus usg dodatkowo a jak cos sie dzieje to gosc umywa rece i lasce ktora plamila w 18 tygodniu ciazy powiedzial ze to normalne !! po czym ta trafia na oddzial patologii z odklejajacym sie lozyskiem !!!!

jak widac nie ma w tym temacie regoly ... ja mojego lekarza nie zamienilabym nawet jak by mi za to mieli doplacac :) bo bardziej cenie sobie czlowieka niz wypasiony gabinet i pozycje w lekarskim swiatku :)

święte słowa Mea.

Ja bylam u lekarza 4 razy ,a teraz mam wizyty co 4 tygodnie,nie mialam badania dopochwowego,dwa razy pobierana krew ,w tym badanie na zespol downa ,2 razy usg,i na kazedej wizycie badanie moczu ,sluchanie bicia serduszka ,mierzenie brzucha i to tyle.

reklama
Ja tez czasmi uzywalam ale niezbyt czesto,pokarmu bylo tyle ile potrzeba,czasami bylo tylko tak ze jak mala dluzej pospala to mleko samo lecialo lub jak ssala jedna piers to z drugiej kapalo.
Polozna jak zobaczyla moje piersi ,to przywiozla taki szpitakny laktor ,byl taki duzy jak maszyna zinger haha,powiedziala ze moge wykarmic caly szpital;-)ale po pewnym czasie sie wszystko unormowalo.Na poczatku nawet wkladki nie pomagaly:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry