reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A więc tak: Czuję się lepiej chociaz jestem ciągle pod stałą kontrolą, wyniki moczu co tydzień ...... Dobrze, że dr pracuje w szpitalu więc spotykam się z Nią tam (przynajmniej odchodzą mi wydatki za wizyty) a jest ich teraz sporo ...... jestem już po kuracji antybiotykowej aplikowanej hmm .......:sorry: tam gdzie światło nie sięga ;)

Jutro musze iśc na USG 4 d -planowałam iśc pózniej jak ciąża będzie bardziej zaawansowana, ale dr kieruje mnie już teraz i to nie do siebie a do kolegi ,jakiś tam niby specjalista :sorry:

Wizyty w szpitalu nie wspominam dobrze, się napatrzyłam i nasłuchałam ...:-(

Jutro znowu badania na mocz i posiew + morfologia i glukoza :(

reklama
Co do kłótni z mężem to juz mamy ten ''najgorszy docierający'' okres za sobą, i bardzo się z tego powodu cieszę, teraz dopiero widać jak Nam obojgu służy bycie razem, uzupełnianie się ,współdziałanie i współgranie .....

Owszem jak w każdym związku, gdzie ścierają się dwie różne osobowości i charaktery dochodzi do sprzeczek, ale sa to naprawdę mało istotne rzeczy ....
np. on czegoś niedosłyszy, przeinaczy :eek:i jest na mnie ....
Lub też, że za długo siedzi i gra, albo, że ''ŚMIECI NIE WYNIÓSŁ'' hehe :p :)

W poważnych sprawach jesteśmy zgodni i jednomyślni :)

No własnie .....

A ja się boję mysleć o zimie ......strasznie chorowita jestem + przewlekle chore zatoki, miałam termin na 3 operacje w jednej na nie ale akurat się dzidzia powiła więc termin będzie po porodzie w tym prostowana krzywa przegroda, oddycham jedną dziurką nosa :zawstydzona/y: więc jak złapię katar to zaraz gorączka i ropa w zatokach :-( bo przyrost sluzówki mam i tam tez się wszystko poblokowało, brak naturalnych ujść ......:-(

No własnie .....

A ja się boję mysleć o zimie ......strasznie chorowita jestem + przewlekle chore zatoki, miałam termin na 3 operacje w jednej na nie ale akurat się dzidzia powiła więc termin będzie po porodzie w tym prostowana krzywa przegroda, oddycham jedną dziurką nosa :zawstydzona/y: więc jak złapię katar to zaraz gorączka i ropa w zatokach :-( bo przyrost sluzówki mam i tam tez się wszystko poblokowało, brak naturalnych ujść ......:-(

nessi bidulo :) jakos dasz rade :D

a mojej kruszynce spodobalo sie przegladanie ciuszkow :D tak mnie skopala ze hej !!

Mój maluch jezdzi z lewej na prawą stronę aż miło - przyjemne doznanie bo w szpitalu nie ruszał się dużo :tak: jutro zobacze czy wszystko OK na USG, i pysiaka może w końcu pokaże a nie siusiaka : )

Zdrowotnie bidula to fakt ....... ale trzeba być dobrej myśli, boję się ale muszę po prostu 2 x mocniej o siebie na wietrze dbać :tak: dziś sobie własnie szukałam jakichś ciążowych sweterków, bo niestety w stare się już nie mieszczę, kurtki tak samo :/

reklama
Do góry