reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Georginia bo ja znowu picia nie przejdę, jestem za słaba psychicznie, nie dam rady :-(
lajtwaj a uwierzysz mi jak ci powiem, że już nie mogę się 3mać, nie daję rady

kochana, ale nie możesz się też załamać... masz Amelkę i Jonasza i kolejną kruszynkę w drodze. dla nich musisz być silna.

Tak kochana wiem, tylko ja byłam pewna, że to już za mną, że już się nie powtórzy :-(

życia nigdy nie można być pewnym, bo zawsze Cię skopie po dupie... najważniejsze, że masz dla kogo żyć. z nim, czy bez niego... dzieci Cię kochają i powinny dawać Ci siłę.

Kurcze Dagmar nieciekawa sytuacja... Faceci to durnie!! A TY trzymaj się dzielnie KObietko!!!!

dzięki staram się. W dzień było znośnie, może dla tego, że latałam ale teraz się rozklejam znowu.
Boże ja nie wiem, co mam zrobić :-:)-:)-( Wieszcie albo nie ale ja jestem totalnie załamana.
Nie pomogę mu albo coś z sobą zrobi i pujdzie się leczyć, albo nie ja nie pomogę nie mam siły, nie mogę bo pójdę za nim na dno :-(

życia nigdy nie można być pewnym, bo zawsze Cię skopie po dupie... najważniejsze, że masz dla kogo żyć. z nim, czy bez niego... dzieci Cię kochają i powinny dawać Ci siłę.

Kochana to jest pewne tylko nie oszukujmy się ja mam 1200 opłat z kredytami a dochodu będę miała 90 zł rodzinnego i zasiłek 450 zł.
Na alimenty mogę liczyć 600 zł bo A jest ubezpieczony od najniższej. :wściekła/y:
Cholera jaki człowiek ślepy, jaki głupi!!!

reklama
Dagmar wydaje mi się że musisz podjąc jakas decyzje i przede wszytskim być stanowcza w swoim postanowieniu, wiem, ze ciężko ale chyba tylko w ten sposób coś zmienisz.

Do góry