jutka:)
Fanka BB :)
byłam dziś na tym 4d w Przemyślu. Doktorek fantastyczny, taki zyciowy i wesoły. Chyba z pół godziny mi tam wszystko mierzył, ważył i sprawdzał. Dostałam opis że wszystko okej, i tam parametry brzuszka, kości, głowy, itp itd... jakie jest łożysko, czy może sie stać przodującym, ile jest płynu owodniow., jaka pępowina bla bla bla :] najpierw zrobił 2d żeby zobaczyć w moim przypadku siusiaka)))) i później przełączył na 4d - tylko że u mnie jest łożysko własnie na przedniej ścianie no i ciężko było bo mały sie przytulał głową do łożyska i widac było jakby miał dziure w głowie
kazał mi chwile pochodzić, porobić przysiady albo coś hehe żeby sie mały ruszył jakoś inaczej, no i troche sie przestawił, nagrał mi 9 filmików, na jednym coś tam mlaska, ręke podnosi i robi fajne miny
)) dostałam płytke ze zdjęciami i z filmikami, za wszystko zapłaciłam 150 zeta /za wizyte płace 80zł/
Podobno w Przemyślu jest najtaniej /lekarzyk mówił że w Polsce chyba nie ma taniej, i że miał pacjentki z Warszawy itp - pewnie ktoś przy okazji sobie zrobił
ogólnie jestem bardzo zadowolona, bo pytałam faceta o wszystko, i na wszystko mi odpowiadał, i mówił dużo rzeczy od siebie :]
Super! Gratuluje z calego serduszka

Ja jutro lub w czwartek jadę do optyka popytać ile kosztują te soczewki. Badanie chyba za darmo jest coś czytałam. Mam nadzieję, że cena soczewek zbyt kosmiczna nie będzie.
Cena zalezy od firmy i okresu waznosci soczewek. Kup najpierw na krotki okres np. 2 tyg zeby sprawdzic czy mozesz ich uzywac i oczy cie nie bola. Ja nie moge soczewek z johnsona i z tego co wiem wiele osob ma z nimi problemy.
z soczewkami to jest tak ze RAZ kupujesz u optyka a potem na allegro ... przebicie cenowe jest mniej wiecej takie ze u optyka za 1 pare placisz tyle co na allegro za 3mam 2 sprawdzonych dostawcow soczewek wiec moge ci polecic
![]()
To ja poprosze namiar:-)
A więc tak: Czuję się lepiej chociaz jestem ciągle pod stałą kontrolą, wyniki moczu co tydzień ...... Dobrze, że dr pracuje w szpitalu więc spotykam się z Nią tam (przynajmniej odchodzą mi wydatki za wizyty) a jest ich teraz sporo ...... jestem już po kuracji antybiotykowej aplikowanej hmm .......tam gdzie światło nie sięga
Jutro musze iśc na USG 4 d -planowałam iśc pózniej jak ciąża będzie bardziej zaawansowana, ale dr kieruje mnie już teraz i to nie do siebie a do kolegi ,jakiś tam niby specjalista
Wizyty w szpitalu nie wspominam dobrze, się napatrzyłam i nasłuchałam ...:-(
Jutro znowu badania na mocz i posiew + morfologia i glukoza![]()
Najwazniejsze, ze juz lepiej sie czujesz. Zobaczysz wszystko sie ulozy

Żeby nie wyszło, że w grudniu już wsyztskie z laptopami w wyrach będziemy leżeć i pykać na forum.. ;] tfu!
Hmm w grudniu to napewno wszystkie z laptopami w lozku, bo komu chcialoby sie siedziec z takim brzuchalem przy biurku

Dziewczynki, przepraszam, że tak późno. Byłam u gina faktycznie coś tam się wczoraj działo.
Szyjka bardzo krótka, chciał mnie zamknąć ale jak mu powiedziałam co się stało to mi powiedział, że nerwy robią swoje i żebym podziękowała mężowi :-(
Z neewsów to mąż śpi dziś u kolegi i jak zasnął to dostałam neewsy, że pije codziennie po pracy i że mu płacze dzisiaj, że jest głupi, ale nie przeprosi.
Picie już przerabiałam i mam to gdzieś wolę być sama i już.
Tylko o alimenty muszę z nim pogadać :-( bo ja teraz nie dam rady z opłatami.
Znowu siedzę i mi się płakać chce.
Natalka m
kochana jestem 7 lat po ślubie i był nawet etap, że ja pracowałam a on nie bo się uczył, nigdy mu tego nie wygadałam.
Ostatnie 2 lata pracowałam a parę dni temu dostałam ostatnią kasę z ZUS bo od operacji kolana mi płacili, więc jednak coś dokładałam/
Dlatego mnie to rozwścieczyło
Gdzie ta Akozka?
Alkohol... najgorsze co moze byc w rodzinie:-( Wiem z wlasnego doswiadczenia, bo moj ojciec tez mial z nim problem. Obiecywal, ze juz bedzie lepiej, ze przestanie, ze zaluje, ale to tylko puste slowa niestety...:-(
Przepraszam za kiepskie pocieszenie, ale wiem, ze to nie wrozy nic dobrego. Oby Twoj maz sie opamietal.