A
AnOoLa88
Gość
dzwon juz teraz bo napewno rejestrua !!

zaraz zadzwonie..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzwon juz teraz bo napewno rejestrua !!
A moja Bratanica ma 49cm, ma 2900g i obwód główci 33Nie za wielka bo 2 tyg przed terminem.
a dzisiaj koło 18:00 mam te całe USG 4 D, zjem cos słodkiego przed co by lico swe ukazałsię doczekac nie mogę ....
ja tam o kilogramach wole nie gadac bo juz mam 6 na plusie a gdzie koniec ????? przy czym moja waga jest pewnie prawie dwa razy taka jak wasza !!
Hejka
Nie nadazam za wami a teraz w ogole co jakis czas bede podczytywac poniewaz od dzis mam swoje L4. I wcale sie nie ciesze. Perspektywa siedzenia w domu mnie przeraza, mam dola i czuje sie jakby mnie wygnali z roboty. A po macierzynskim bede musiala szukac nowej pracy... Ogolnie dol.
Poza tym sasiedzi nas zalali, uszczelka poszla w kranie w kuchni i od kilku dni siedzimy bez wody (z wyjatkiem tej kapiacej na glowe). No i te beznadziejne ubezpieczenia mieszkan...
Siedze jeszcze dzis w pracy i nawet nie wiem, czy bedzie wyplata. Taka porazka.
Dzien doberek:-)
Ja postanowila powoli przygotowywac miejsce i rzeczy dla dzieciaczkow. Tak czytalam Was i wiele ma opoinie, ze to jeszcze za wczesnie. Napoczatku tez tak pomyslalm, ale z drugiej strony nie jestem pewna kiedy maluszki sie urodza, no i za chwile bede miala taki brzuch, ze juz chyba nic nie zrobie, tylko lozko i lezenie...
A ja nie chce zeby cala przyjemnosc wicia gniazdka ktos mi zabral![]()
Hejka
Nie nadazam za wami a teraz w ogole co jakis czas bede podczytywac poniewaz od dzis mam swoje L4. I wcale sie nie ciesze. Perspektywa siedzenia w domu mnie przeraza, mam dola i czuje sie jakby mnie wygnali z roboty. A po macierzynskim bede musiala szukac nowej pracy... Ogolnie dol.
Poza tym sasiedzi nas zalali, uszczelka poszla w kranie w kuchni i od kilku dni siedzimy bez wody (z wyjatkiem tej kapiacej na glowe). No i te beznadziejne ubezpieczenia mieszkan...
Siedze jeszcze dzis w pracy i nawet nie wiem, czy bedzie wyplata. Taka porazka.