23marta
Trójpak ;)
Wez moj B to dumny chodzi jak paw, zeby zaraz nie pekł, ze mia takiego dobrego "strzala"Artur zanim go zobaczył cieszył się z syna ale wczoraj to szalał co chwilę powtarzał jaka to duma, że będzie miał syna pierwszego![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wez moj B to dumny chodzi jak paw, zeby zaraz nie pekł, ze mia takiego dobrego "strzala"Artur zanim go zobaczył cieszył się z syna ale wczoraj to szalał co chwilę powtarzał jaka to duma, że będzie miał syna pierwszego![]()
No widzisz jacy oni są:-):-):-)Wez moj B to dumny chodzi jak paw, zeby zaraz nie pekł, ze mia takiego dobrego "strzala"
Hello laseczki ja dla odmiany stukam sie z Wami paczusiem wpadlam na weekend do domku i tata z rana skoczyl mniam)) Obejrzalam sobie dzien dobry tvn calkiem ciekawy brakowalo mi go w wakacje w weekendy. NO a niedlugo zmykam z kumpela na poszukiwanie skarbow do lumpika swietne ciuchy tam maja a jak jest dostawa to taki tlok ze nie ma palca gdzie wcisnac. Ostatnio widzialam nawet cudne ciuszki dla maluszkow tanie bardzo i wszystkie z anglii dobrych firm co myslicie o tym zeby kupic troszke takich ciuszkow jak wypiore 2 razy to chyba bedzie ok??? Ciacho hmm ja tez jakies chyba zrobie ale moje popisowe to sernik a drozdzowego to nie umiem a wlasnie takie bym sobie zjadla ze sliwkami jak pisalyscie
![]()
musze troche posprzatac mieszkanko a z ciasta chyba nici:-(nie chce mi sie.Ja juz po obiadku i normalnie nie mam checi juz na nic,przyszedl lenmusze troche posprzatac mieszkanko a z ciasta chyba nici:-(nie chce mi sie.
A tak apropo to mam pytanie,czy wy tez macie podczas ciazy problemy z miejscami intymnymi po depilacji?U mnie jest taka podrazniona skóra ze nie wiem normalnie co mam zrobic:-(czego wy uzywacie?Moze wy mozecie polecic jakies cudo?Jak to u was sie ma?
mniam mniam , po 15 bedzie gotowe 
Ja juz po obiadku i normalnie nie mam checi juz na nic,przyszedl lenmusze troche posprzatac mieszkanko a z ciasta chyba nici:-(nie chce mi sie.
A tak apropo to mam pytanie,czy wy tez macie podczas ciazy problemy z miejscami intymnymi po depilacji?U mnie jest taka podrazniona skóra ze nie wiem normalnie co mam zrobic:-(czego wy uzywacie?Moze wy mozecie polecic jakies cudo?Jak to u was sie ma?