reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mnie to czasem wkurza jak chodzę normalnie aż nagle zaczyna mi się lać z wiadomego miejsca. Boże;/ Powinnam może we wkładkach chodzić, ale nie zalewa mnie codziennie przecież a wkładki są niewygodne dla mnie, czuję się w nich jakbym miała @.
No to masz super .. ja wkładki to nawet na noc musze zakładać ... powiem szczerze, że my Z M też mało używamy sobie ... na początku był zakaz a teraz jak minął to jakoś zbyt zmęczeni jesteśmy i padamy na wyrko od razu zasypiając ... ah ... byle do grudnia ;)

reklama
NO w ciazy wycztyalam ze niby mozna to sa naturalne skladniki glownie woda a jak ci ten 2 w 1 nie odpowiada to pewnie kup sobie taki zwykly bezzapachowy nawilzajacy i bedzie git mysle;)

już kupiłam:-)
zrobiłam już krem do eklerków i prawie sałatkę z zupek chińskich:-D

Georgina-jak można czuć wkładkę?? ja mam discreet i one chyba nawet milimetra nie mają-przyklejasz i nie czujesz chyba że kupisz tak jak ja o zapachu lilii wodnych to czujesz piękny zapach cały dzień-w porównaniu z innymi są tanie a bardzo bardzo fajne:tak::tak::tak:

Jezeli chodzi o sexik ja mam roznie raz ochota mniejsza raz wieksza za to moj t ma ochote non stop zajezdzic mnie chce chlopina hehe intensywnosci troche mniejsza niz przed ciaza ale kilka akcji fachowych w tygodniu musi byc hehe

wolalabym zeby choc raz w tygodniu ehhh:/ a przed ciążą to i cały tydzien po pare razy w roznych miejscach domostwa :) a teraz nie wiem co sie stało

tez tak myslalam do lekarza z nim poszlam i mu lekarz wyjasnil co i jak po czym wrocilismy do domu w nocy szybki sexik na lyzeczki max 2minutki i od tego czasu znow cicho i glucho. Nawet nastroj odpowiedni robie i nico:/ mam nadzieje ze po nowym roku odzyska dawny wigor i pasje

reklama
Mnie to czasem wkurza jak chodzę normalnie aż nagle zaczyna mi się lać z wiadomego miejsca. Boże;/ Powinnam może we wkładkach chodzić, ale nie zalewa mnie codziennie przecież a wkładki są niewygodne dla mnie, czuję się w nich jakbym miała @.

Ja tez nie lubie wkladek:tak:na szczescie nie musze ich nosic bo nie mam zadnych uplawow:-)przed ciaza sie zdarzaly ale odkad pozbylam sie nadzerki mam swiety spokój:-)
A co do mokrosci to u mnie maz o nia zawsze dba:-Dnajpierw gra wstepna i wsio,idzie jak po masle:-D:-D:-D

tez tak myslalam do lekarza z nim poszlam i mu lekarz wyjasnil co i jak po czym wrocilismy do domu w nocy szybki sexik na lyzeczki max 2minutki i od tego czasu znow cicho i glucho. Nawet nastroj odpowiedni robie i nico:/ mam nadzieje ze po nowym roku odzyska dawny wigor i pasje

Nie martw sie napewno wszystko wroci do normy:tak:u mnie nie ma z tym najmniejszego problemu,to ja czasami stopuje meza bo nie chce przecholowac:tak:najbardziej sie boje szewka bo wtedy to juz seks tylko w marzeniach.

Do góry