reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ostatnio gdzies czytalam o takim wspanialym specyfiku ale teraz nie moge sobie przypomniec gdzie,jak znajde to napewno napisze.

Ja do depilacji tez uzywam maszynki mach 3:tak:zawsze mialam podrazniona skore ale teraz to jest nie do wytrzymania:-(

bo w ciąży to w ogóle skóra się jeszcze bardziej uwrażliwia, też mam z nią wiele problemów.

reklama
no ja tez moge sobie pomarzyc od początku ciazy nic i lekarz miał pozwolic po 24 tyg. ale zaczeła sie ostro macica stawiac wiec o przytulaniu mozna zapomniec ale naszczescie jakos sie bardzo nie chce a maz musi sobie poradzic jeszcze troche

ja od początku abstynentka. raz czy dwa nie wytrzymaliśmy i było przyjemnie... ale po ostatniej wizycie w szpitalu muszę się pilnować :no:

U mnie pod względem seksu niewiele się zmieniło. Nie chciałam się jedynie kochać jak test wykazał II kreski bo się bałam, że to przyspieszy mi niechciany @. Na szczęście go nie dostałam:) Na zamknięty wątek wkleję Wam mix miłosny - ja i Mój:)

Oj widze ,ze tu dzis intymmnie bardzo.

No wiec co do golenia juz poruszalysmy ten temat dos doglebnie ale chyba wtedy polowy z obecnych forumowiczek jeszcze tu nie bylo. W tej kwestii nic sie u mnie nie zmienilo. Mach £ i na czuja cale cialo gole bo juz zza brzucha to ani cipci ani ud nie widac :) No i noge zadrzec niewygodnie. Mimo to gole sie i zadnych podraznien nie mam

Co do seksu - ciaza niewiele zmienila. Nadal bez ograniczen. Chcociaz musze przyznac ,ze nie tak czesto jak rzed ciaza. No ale wtedy to chyba bylo ciut za czesto . hi hi. Male ofraniczenia sa z powodu zmeczenia i nie tylko mojego. Jakos pozno chodzimy spac i strasznie duzo mamy na glowie. Z pozycja jest tez niezyt wyjsciowo bo juz nie jestem tak elastyczna jak kiedys i o wygibasach mozna zapomniec. Sucha natomiast nie jestem i pewnie nie bede. Jestem wrecz za mokra :). Czasem to moze nawet przeszkadzac. Tak wiec podsumowujac - w kwestii seksu wszystko w normie . Czesto i regularnie chodz bez szalenstw :).

jak juz ktoras wspomniala KY zel lub inny z Dureksa dostepne w aptece. Nie ma co kombinowac z innymi srodkami. te sa do tego wiec ich uzywac tylko spytac w aptece czy nie ma zastrzezen w przypadku ciazy. Nie sadze zeby byly.

A tak apropo to mam pytanie,czy wy tez macie podczas ciazy problemy z miejscami intymnymi po depilacji?U mnie jest taka podrazniona skóra ze nie wiem normalnie co mam zrobic:-(czego wy uzywacie?Moze wy mozecie polecic jakies cudo?Jak to u was sie ma?
ja problemow po nie mam, ale mam problem zeby siegnąć, jak moj B zobaczyl jak sie ogolilam to malo z krzesla nie spadl ze smiechu, jak by mnie myszy popwygryzaly haha, ale brzuch wszytsko zaslaniał

Jestem tak sucha,że nie mogę się przytulać z mężem bo nie sprawia mi to przyjemności-z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej i strasznie mnie to dobija bo szyjka mi się nie skraca i nie mam przeciwwskazań a i tak nie mogę:wściekła/y:
poradzicie coś??
hm mm chyb a nie ma rady bo podobno zadnych nawilzajacych zeli uzywac nie mozna, ale powiem Ci ze u mnie tez w ciazy jest z tym gorzej, tylko ja mam problem z glowy bo mamy zakaz seksu... a moj sie smieje ze mu organ zanika z nieużywania heh

Nie wiem czy dobrze z ta suchoscia zrozumilam hihi ale ja z moim T czesto uzywam takiego fajowego zeliku on nie ma zapachu i moze sluzyc jako zelik do masazu albo ze tak powiem "nawilzacz" hehe nie jest szkodliwy bo pisza ze jak go zjesz to nic sie nie stanie polecam;) Tu link dla wyjasnienia:D
Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro
karnitynka my tez mamy ten zel, ale w ciazy nie uzywamy, czytalam gdzies ze nie wskazane jest bo moze sprzyjac infekcja, dlatego sama nie stosowalam jak jeszcze nie mielismy zakazu heh, ale tak na 100% to glowy se uciac nie dam

no to szalej :laugh2: ja męża zgwałcę, jak urodzę...
ja mojego tez, haha albo on mnie pierwszy ;)

Ostatnia edycja:
Mnie to czasem wkurza jak chodzę normalnie aż nagle zaczyna mi się lać z wiadomego miejsca. Boże;/ Powinnam może we wkładkach chodzić, ale nie zalewa mnie codziennie przecież a wkładki są niewygodne dla mnie, czuję się w nich jakbym miała @.

NO w ciazy wycztyalam ze niby mozna to sa naturalne skladniki glownie woda a jak ci ten 2 w 1 nie odpowiada to pewnie kup sobie taki zwykly bezzapachowy nawilzajacy i bedzie git mysle;)

A u mnie lekarz pozwolił w koncu sie kochać ale delikatnie i chcicę mam ogromną a mój MAŁZ wogóle nie ma ochoty :/ nawet ze sie tak wyraze na lody az sie aseksualne czuje a wcale chyba w ciazy tak zle nie wygladam:/

reklama
Hmmm 23marta - no widzisz nieraz te informacje sa sprzeczne Ty wyczytalas ze nie wskazane a ja ze bez problemu mozna stosowac wiec sama nie wiem moze najlepiej sie lekarza spytac i tak zrobie bo poki co pfu pfu infekcji nie dostalam zadnej a stosowalam caly czas ale roznie bywa na razie nie potrzebuje bo moj T jest w morzu ale spytam z ciekawosci na nastepnej wizyty poki co wszystko jest ok:)

Do góry