madziara-kr
Fanka BB :)
ja tez mialam dzien po dniu a od tygodnia nic, chyba to normalne bo wszystko inne jest ok, po prostu taka proba byla ;-)ja miałam juz miesiac temu a teraz znowu nieczy to normalne ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez mialam dzien po dniu a od tygodnia nic, chyba to normalne bo wszystko inne jest ok, po prostu taka proba byla ;-)ja miałam juz miesiac temu a teraz znowu nieczy to normalne ???
ja w Twoim wieku ciążowym miałam 4.5 na plusieJa jem tyle co zawsze. I nieszczególnie sobie odmawiam. Tak prawdę pisząc myślałam, że w ciąży z 10kg na plusie będę miała, a tu niespo:-)

Moja mogłaby się urodzić wcześniej niż w święta. W sumie od 8 wzwyż, powinna być gotowa, to będzie 38tc.;-)
czytałam, że tylko 5% bąbelków rodzi sie w terminie,
ale juz nie moge sie doczekac a Emilka taki pączek więc moze wczesniej nas odwiedzi, fajnie by bylo juz na swieta byc w domku (oczywiscie wczesniej = w grudniu, gdy bedzie gotowa)
mam nadzieje, ze tak bedzie i swieta beda juz w wiekszym stadkuMoja mogłaby się urodzić wcześniej niż w święta. W sumie od 8 wzwyż, powinna być gotowa, to będzie 38tc.

Moja ponoć ma dł nogi - więc po tatusiu. A reszta to podobno cała mama jak mówiła ginka;-);-)ja w Twoim wieku ciążowym miałam 4.5 na plusie
tylko ja to chyba wieloryba urodzę bo spore rośnie to moje maleństwo
długie będzie na 100% bo ma po kim![]()
tak też w sumie myślałam ze to normalne.I ja nigdy choc w domu absolkutnie wszyscy wszedzie i to duzo palili i do teraz pala. A ja mam jakis uraz i tak mi szkoda wszystkich palacych. Normalnie zlikwidowalabym przemysl tytoniowy...Dobrze, że ja nigdy nie paliłam, nie miałam problemu z rzucaniem![]()
Ja też jeszcze nie mam siary ani linii:-)Hehe jasne
Wika nie martw się siarą, ona pojawia się i znika;-) u mnie np jeszcze nie ma, nie mam tez linii na brzuchu a w poprzedniej ciąży bardzo szybko się pojawiła.

ale weekend wiec z mezem sie spedzi troszke wiecej czasu no i sprzatanko czeka i zakupki hehe miłego weekendu do napisania !!!:-):-):-)