reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mąż zachwycony nową pracą. szkoda tylko, że nie udało mu się wynegocjować 12 godzinnego dnia pracy tylko po 8 (mniej by szło na paliwo), ale nie ma co narzekać. możliwe, że po 3 miesiącach przeniosą go bliżej.
no i postanowił, że idzie na studia za rok, na agh (u nas mają placówkę).
jak znam zycie to pewnie na wiertnictwo
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja napisalam w tekscie ,ze to od emwu
juz wszystkich rozszyfrowalam
stan na "przed weekendem" to 700
G
Georgina
Gość
No ja na szczęście nie mam problemów ze spaniem. 2 razy tylko na siku muszę wstawać, ale się już przyzwyczaiłamJa spie bardzo dobrze jak tylko uda mi sie zasnac. Niestety trace na to okolo godzinki co wieczor. Nie moge sie ulozyc. Cos mnie boli, zle mi sie oddycha, to mi niewygodnie, to mnie cos ciagnie - boze jakie meczarnie . Ale jak juz sie uloze to spie jak bobas
![]()

G
Georgina
Gość
Jejciu a ja mam smaka na McD:-(ale mam smaka na kebaba, chyba sobie zamówimy z mężem.
oto jest pytanie ...
1. usc i akt urodzenia
2. polisy /my mamy dwie na 2 kopalniach wiec trzeba to obskoczyc/
3. nie wiem co sie do pracy przynosi bo tatus ma na 100% prawo do 2 dni urlopu okolicznosciowego a mamusia ma macierzynski tylko gdzie sie to zalatwia to trzeba sie dowiedziec !!
4. u mnie przychodnia /zgloszenie do poloznej i pediatry - dzis mi tak pani powiedziala w rejestracji/
5. co z peselem ?? gdzie sie to zalatwia bo potem becikowe jeszcze ...
kos ma jeszcze inne propozycje ??
Jestem w trakcie nadrabiania ale wtrace, ze w rydach napewno niz zaczniesz rodzic to sie pytaja, do ktorego pediatry bedziesz chodzic bo szpital go powiadamia i polozna tez!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jestem w trakcie nadrabiania ale wtrace, ze w rydach napewno niz zaczniesz rodzic to sie pytaja, do ktorego pediatry bedziesz chodzic bo szpital go powiadamia i polozna tez!!
dzis mi pani w rejestracji powiedziala ze jak rodze po za rybnikiem to i tak mam powiadomic ich osobiscie /znaczy sie maz/ bo dlugo czekaja na info z innych szpitali !!
emwu76
Fanka BB :)
Eliza - moja siostra urodzila w wieku 35 lat. Ty przy niej to pulpecik...ja mam przeczucie,ze przez to,ze taka chuda jestem dzidzia sie nie bedzie miescic i wczesniej bedzie chciala wyjsc...ale lekarz moj tylko sie smieje i mowi,ze chudosc nie ma tu nic do rzeczy..zobaczymy, na razie wszytsko jest ok :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
cholera usiluje wystawic aukcje na allegro i cos sie sypie ;/
reklama
G
Georgina
Gość
Ja mam mieć na kolejnej wizycie u ginki sprawdzane gabaryty mojej miednicy. Wie któraś może na czym to będzie polegać? Bo to pod kątem porodu mniemam.